Offcanvas top

Vestavěné skříně: Nejvyšší vyjádření osobního stylu

Při navrhování interiéru domácnosti není žádný detail příliš malý na to, aby byl přehlédnut. Ve skutečnosti jsou to často právě detaily, které mají největší vliv na celkový vzhled a dojem z prostoru. To platí zejména v případě úložných řešení. Vždy, všude a stále jsou potřeba. Pokud tento fakt přijmete již při samotném plánování, ušetříte si frustraci z postupného přikupování dalších skříní a skříněk ve snaze schovat lyžařské vybavení, ložní prádlo i masku kosmonauta.

Vestavěné skříně na míru se řídí vámi, ne naopak

A to je právě to, co vnese do vašeho domova i života klid a řád. Ať již zahrnete svou budoucí skříň na míru už do samotného plánování půdorysu domu, či ji plánujete jako doplněk do již existujícího bytu, prozradíme vám malý trik, který se našim zákazníkům mnohokrát vyplatil: Udělejte si osobní inventuru. Nemusíte na to jít vědecky, stačí úvaha na pár minut. Představte si každé roční období a aktivity, které rádi podnikáte. Co k nim potřebujete? Co nosíte a na kterých kouscích vám nejvíce záleží? Vezměte v úvahu vše: Turistická obuv, luxusní kabelky, objemné oblečení na zimní sezóny, ale i ručníky, župany, helmy a sportovní oblečení, nebo doplňky. Téměř vždy totiž dojde na vyjmenování obrovské spousty věcí, které je samozřejmě násobně vyšší, než pár oblíbených kousků oblečení. Věcí máme spíše nadbytek, i pokud se snažíme je nehromadit a jen maximálně vysoký a maximálně široký úložný prostor zajistí jejich komfortní skladování – a přesně proto jsou vestavné skříně dokonale efektivním řešením a investicí, která se vyplatí.

nábytek na míru

(Zdroj: Katalog Alf DaFre)

Běžné šatní skříně sice mohou sloužit funkčnímu účelu, ale kvůli unifikovaným vlastnostem (například příliš vysokým policím) se nikdy nemohou vyrovnat úrovni praktičnosti a celkové personalizaci, kterou mohou nabídnout vestavěné skříně. Jedním z výrobců, za které bychom v tomto kontextu dali ruku do ohně, je Alf DaFrè a jejich úložná řešení.
Jsou navržena tak, aby se hladce začlenila do zbytku interiéru a vytvořila harmonický a sofistikovaný vzhled, který odráží osobní styl a vkus majitele domu. A je na vás, které zvolíte. Budete-li chtít, rádi vám pomůžeme s výběrem toho nejvhodnějšího. A je z čeho vybírat. Eklektické, nadčasové, vkusné. Tak by se daly charakterizovat vestavěné skříně této značky. Alf DaFrè je produkt Made in Italy, který dbá na výrobu z těch opravdu nejprémiovějších materiálů, které řemeslnou výrobou opatřuje okouzlujícími povrchovými úpravami. Zalíbí se vám třeba model Rain, nebo se do vaší vize lépe hodí minimalistický design lakovaného dřeva v barvě letních červánků? Povrchových úprav a barev je široká škála a za zmínku stojí i oblíbené kombinace se sklem, jako je tomu u modelu Display. Téměř vše je možné a vše je dovoleno, vestavěné skříně vám dovolí dokonale vyjádřit váš vkus.
Nejenže si můžete nakonfigurovat vnitřek vestavěné skříně do posledního centimetru dle toho, jestli vlastníte více klobouků, či prstenů. Můžete sami určit designový styl, který je vám blízký a rozhodnout o nejmenších nuancích, jako jsou barvy, lesk nebo mat, úchytky a uspořádání vnitřních organizérů.

vestavna skrin

(Zdroj: Katalog Alf DaFré)

Luxusní vestavěné skříně pro každý prostor

Každý design vestavných řešení, která vám dodáváme, je vysoce kvalitním průsečíkem krásy a funkčnosti. Jsou vytvořeny tak, aby zaručovaly dlouhodobou spolehlivost. Vyznačují se významnou délkou životnosti, záruky a pozáručního servisu. Tyto atributy jsou dokonale vyvážené s ekonomickou hodnotou a reprezentují výhodný poměr kvality a ceny, zejména ve srovnání s ostatními výrobky na trhu.

To, co odlišuje luxusní vestavěné skříně od běžně dostupných skříní, je jejich kompletní přizpůsobení. Každý detail, od velikosti a tvaru až po materiál a povrchovou úpravu, lze přizpůsobit přesným požadavkům. Týká se to i takových specifik, jako jsou skříně do podkroví, nebo šatny pro všechny, kteří vědí, že prostor a řád v osobních věcech se propíše i do toho, jak se po celý den a po každý den cítíme. Dokonalá personalizace zaručuje, že skříně na míru nejen vypadají úchvatně, ale také poskytují nejvyšší možnou efektivitu při ukládání věcí. Nakonec, i mistři  Feng-šuej, Marie Kondo a snad každý psychoterapeut by se shodli, že pořádek se rovná jednomu z předpokladů šťastného života. 

Zakázkový nábytek není nikdy nadbytečnost či zbytečnost. Je to důkaz, že vám záleží na vás samých a na věcech, které vlastníte. Nezapomínejte ani na to, že vlněné kabáty, kožené tašky, semišové kozačky, hedvábné kravaty a podobné skvosty vysoké hodnoty si žádají adekvátní zacházení. Veškeré vzácné oděvní materiály si zaslouží dostatek svého osobního prostoru, čisto, absenci vlhkosti, slunečního záření a prachu. V opačném případě mohou vzniknout ztráty, jež by vás ještě dlouho mrzely.

Jako vždy, i v případě vestavěných šatních skříní se snažíme nabídnout vám dokonalá řešení pro luxusní interiér. Prohlédněte si katalog Alf DaFrè a neváhejte nás kontaktovat, budete-li mít jakékoliv dotazy.

TIP NA ZÁVĚR: Kromě povrchových úprav si dejte záležet i s vnitřním plánováním vašich skříní. Doporučujeme volit různé vnitřní výšky polic, vyšší i nižší šuplíky a výsuvná řešení, dostatek tyčí k zavěšení oděvů a zvážit můžete i neskutečně praktické vynálezy, jako jsou držáky na pásky, šátky, kalhoty, kostýmy, či třeba zabudované osvícené organizéry na šperky a doplňky. 

Klikněte sem, pokud chcete vidět, co vše lze s řešeními na míru vymyslet!