Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Television - ALF DAFRÈ

Television - ALF DAFRÈ

Moderní vestavěné skříně Alf DaFrè jsou vše, jen ne ordinérní. V tomto případě spojuje návrh Enrica Cesany unikátní svět nekonečných možností a moderní technologii. Výsledkem je skříň s posuvnými dveřmi a zabudovanou televizní obrazovkou.

Šatna na míru a zároveň způsob, jak elegantně umístit televizi, abyste svůj prostor využili co nejefektivněji? Tuto otázku si klade spousta lidí a Alf DaFrè přichází s řešením. Model Television nabízí kromě kreativního uchopení interiérového designu také široké spektrum praktických a vizuálních vlastností. Rozměry se přizpůsobuje požadovaného prostoru, ať se již jedná o typický, či atypický interiér a vybrat si lze z mnoha vnějších povrchových úprav. Jsou to hladké lakované povrchy v matných i lesklých barvách, několik druhů dřeva včetně dubu, ořechu a vzácného eukalyptu (některé z nich mohou být také v neobvyklých barevných úpravách). Pro potřeby estetických labužníků lze zajít ještě dál - jak by se vám líbil třeba kamenný povrch? U vestavných skříní na míru se jedná o velkou plochu, která vám pomůže vyjádřit váš osobní vkus. 

A jak uspořádat vnitřek vestavěné skříně? Odpověď je jednoduchá. Chceme vám poskytnout 100% možnost personalizace vašeho nábytku a obzvláště u skříní je tento závazek obuvláště důležitý. Promyslete či načrtněte si svou nejideálnější variantu, která se stane základem pro pozdější realizaci. Skladbu polic, šuplíků, organizérů, přihrádek a držáků, si zvolíte sami z širokých možností. Kontaktujte nás a rádi s vámi naplánujeme možnosti vašeho dokonalého šatního systému. 

Zajíma Vás Television - ALF DAFRÈ?

Specifikace:

Výška (mm) 2295; 2550
Celkové rozměry na míru
Šíře dveří posuvné verze (mm) 1106
Barevné provedení dle katalogu

Zajíma Vás Television - ALF DAFRÈ?

Podobné produkty