Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Orizon - ALF DAFRÈ

Orizon - ALF DAFRÈ

Vestavěná šatní skříň dle návrhu Enrica Cesany je způsobem, jak určit všem předmětům jejich místo a vnést do vašeho domova řád. Skýtá neobyčejné možnosti - skříně Alf DaFrè si lze sestavit přesně dle vašich představ.

Vysoké šatní skříně, či nižší. Široká dvířka, či více úzkých, nebo jejich kombinace. Nadstandardní hloubka, nebo velkorysý dostatek spousty poliček na specifické doplňky. A také mnoho dalšího, jako jsou promyšlené vnitřní konfigurovatelné držáky a organizéry pro dokonalý vnitřek vestavěné skříně.  

Pokud jste si již představili, jak vypadá dokonalé uspořádání vašeho šatníku, můžete celému projektu dodat ještě další rozměr. Vizuální hodnota skříní italské výroby není o nic menší, než je ta funkční. K dispozici máte mnoho barevných odstínů a povrchových úprav. Zapomeňte proto na ordinérní řešení a promyslete, jak by se s vaším interiérem spřátelilo například dubové dřevo v moderní petrolejové barvě, nebo jeho vyloženě naturální podoba. Může to ale být i minimalistický kovový povrch. Zvolená estetika pozvedne každý prostor o třídu výš a zkrátka nepřijde ani vnitřní část. Rovněž ta může být opatřena neobvyklými barvami a povrchy. Máte nějaké otázky? Kontaktujte nás, rádi vám poskytneme všechny potřebné detaily. 

CARELLI TIP: O skříních Orizon nemusíte uvažovat jen jako o řadě dvířek vedle sebe. Lze vytvářet samostatné kompozice, které vás nadchnou. 

Zajíma Vás Orizon - ALF DAFRÈ?

Specifikace:

Celkové rozměry na míru
Výška pantové verze (mm) 1943; 2295; 2551; 2903
Šíře dveří pantové verze (mm) 365; 465; 542; 752; 852; 952; 1106
Barevné provedení dle katalogu

Zajíma Vás Orizon - ALF DAFRÈ?

Podobné produkty