Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Oxford - CATTELAN ITALIA

Oxford - CATTELAN ITALIA

Moderní komoda Oxford obstává jako další přepychový kus italského nábytku, který poskytne prostor navíc a doladí moderní obývací pokoj k dokonalosti. Design je dílem Andrey Lucatella.

Návrh vychází z potřeby nadčasových úložných prostor skříňky, která na sebe nestrhává pozornost, přesto však sofistikovaně doplňuje prostor. Hodí se jako skříňka do kuchyně, obývacího pokoje, ale i jako komoda do šatny nebo ložnice. Univerzální charakter této komody přesto můžete personalizovat tak, jak je vám milé: Přední dvířka mohou být světlejší a nechat zazářit přírodní ráz prémiového ořechového dřeva, nebo v druhé variantě okouzlovat tmavým dřevem páleného dubu. Ten skvěle působí jako kontrastní prvek světle laděných interiérů v módní barvě Oat Milk.

Dřevěná luxusní komoda je podepřena nenápadnými ocelovými nožkami a vypadá tak trochu jako závěsná skříňka - výhodou je, že nepůsobí těžkým či robusním dojmem. Uvnitř na vaše cennosti čekají skleněné poličky a můžete tuto skříňku doplnit i o dřevěné šuplíky. Tento variabilní model je dostupný ve variantě se dvěma či třemi dvířky, dle vašich nároků na úložný prostor. 

 

Zajíma Vás Oxford - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál - konstrukce: dřevo
Materiál - dvířka: ořech / pálený dub
Vyšší komoda A2 - rozměr (VxŠxH) 83 cm x 147 cm x 45 cm
Nižší komoda B2- rozměr (VxŠxH) 73 cm x 147 cm x 45 cm
Vyšší komoda A3 - rozměr (VxŠxH) 83 cm x 220 cm x 45 cm
Nižší komoda B3 - rozměr (VxŠxH) 73 cm x 220 cm x 45 cm
Materiál - nožky: lakovaná ocel

Zajíma Vás Oxford - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty