Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Lars - Bonaldo

Lars - Bonaldo

Moderní minimalistická sedací souprava od značky Bonaldo.

Pohovka Lars je synonymem pro velkolepé pohodlí a relaxaci. Je vybavena širokými polštáři, které vás okamžitě zahalí do náruče měkkosti. Nakloněné područky směrem ven a pohodlné opěrky dodávají této pohovce moderní a přívětivý vzhled. Ať už si vyberete čalounění v látkovém nebo koženém provedení, můžete si být jisti, že je plně odnímatelné, což vám dává svobodu přizpůsobit si ji podle svých přání a snadno ji udržovat v dokonalém stavu.

Kovový podstavec je dalším ohromujícím prvkem pohovky Lars. Štíhlé lineární nohy nebo tvarovaná základna vytvářejí efekt zavěšeného designu, který je jak elegantní, tak nadčasový. A to je jen začátek! Pohovka Lars je zcela modulovatelná díky širokému výběru prvků, které vám umožní vytvořit nejen lineární pohovku, ale také varianty s chaise longue, rohy a kombinace s pohodlnými pufy či sladěnými křesly.

Nechejte se unést pohodlím a stylém půvabem pohovky Lars. Je to dokonalý společník pro odpočinek a zároveň designový klenot, který vašemu interiéru dodává nezaměnitelnou eleganci. Užijte si každý okamžik na této výjimečné pohovce, která je stvořená pro vaše pohodlí a maximální uspokojení.

Zajíma Vás Lars - Bonaldo?

Specifikace:

rozměry dle technického listu
Výška sedáku (mm) 430
Hloubka (mm) 950
Výška područek (mm) 730
Celková výška (mm) 880

Zajíma Vás Lars - Bonaldo?

Podobné produkty