Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Sleepoly - Himolla

Sleepoly - Himolla

Moderní lehátko SLEEPOLY 2801 s funkcí polohování

Vychutnejte si polední spánek nebo se jednoduše posaďte na polohovací lehátko a v uvolněné poloze si čtěte, sledujte televizi nebo poslouchejte oblíbenou hudbu. Díky čtyřem motorům a bezdrátovému dálkovému ovládání se můžete bez námahy přesunout do jakékoli požadované polohy. Můžete samostatně nastavit opěrku nohou, úhel sedáku a opěrku hlavy.

Od vodorovné polohy na spaní až po uvolněné sezení - s tímto lehátkem je možné vše. Výška sedáku je 53 cm a plocha pro ležení 85x210 cm. Sleepoly disponuje pohodlným sedákem z polyuretanové pěny Formasoft. Co se týče provedení, můžete si vybrat z přibližně 600 různých látek a 200 druhů kůží v různých barvách a kvalitách. K tomuto lehátku navíc dostanete pětiletou záruku na mnoho různých potahů, pěnu a na nepohyblivé, nosné části.

Sleepoly nabízí různá provedení podnože. Můžete se rozhodnout buď pro kovovou podnož s povrchovou úpravou z nerezové oceli, nebo pro podnož v antracitové barvě, která bude ladit s vámi preferovaným designem. Na přání lze lehátko dodat také s externí baterií - buď ve stříbrné, nebo antracitové barvě. Můžete si také objednat odpovídající obdélníkový stolový prvek. Ten je otočný a výškově nastavitelný a lze u něj nastavit i úhel sklopení. Má plochu o rozměrech 45x32 cm. Kovový držák s práškovým nástřikem je k dispozici v nerezovém nebo antracitovém provedení, které ladí s podběhy. Pro viditelné dřevěné části je na výběr z buku, ořechu a divokého dubu.

Zajíma Vás Sleepoly - Himolla?

Zajíma Vás Sleepoly - Himolla?

Podobné produkty