Offcanvas top
Easy Comfort - Himolla

Easy Comfort - Himolla

Elegantní designová pohovka Easy Comfort 4602 s funkcí polohování

Vneste do svého domova trochu relaxace a odpočinku s pohovkou z řady EASY COMFORT od německé značky Himolla. Čalouněný nábytek je vybaven nastavitelným opěradlem a opěrkou nohou, takže můžete nejen pohodlně sedět, ale také ležet, relaxovat a dokonce i spát. Pohovky EASY COMFORT jsou k dispozici v řadě provedení.

Řada EASY COMFORT nabízí elegantně řešené polohovatelné pohovky s výběrem z více než 600 různých látek a 200 druhů kůží, které se hodí do každého interiéru. Elegantní kovové podnože jsou navíc k dispozici ve třech různých provedeních: nerez, práškový antracit a lesklý lesk. Doatupný je také prohnutý modul s praktickým mediálním prvkem mezi sedadly. Ten může být vybaven portem USB, držákem na nápoje a zásuvkou. Vrchol pohodlí! Pohodlně se usaďte a relaxujte.

Designové pohovky EASY COMFORT jsou k dispozici s funkcí polohování i bez ní. Pokud chcete polohovatelnou verzi, abyste mohli sedět a ležet v mimořádném pohodlí, můžete si vybrat mezi modely, u nichž lze opěradlo a opěrku nohou nastavit samostatně ručním nastavením pomocí mechanismu s plynovou pružinou, a modely s elektrickým nastavením. U elektrických verzí je k dispozici dálkové ovládání. Ovládací jednotka je pomocí magnetu připevněna pod područkou, takže ji máte vždy po ruce.

Zajíma Vás Easy Comfort - Himolla?

Zajíma Vás Easy Comfort - Himolla?

Podobné produkty