Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
S-Lounger - Himolla

S-Lounger - Himolla

Elegantní relaxační křeslo S-Lounger 7905 od společnosti Himolla

S-LOUNGER je vysoce kvalitní relaxační křeslo moderního vzhledu. Vyznačuje se štíhlým designem s úzkými bočními částmi. Je k dispozici ve velikostech S, M a L. Díky široké nabídce látek a kůží si můžete design svého křesla určit na míru vašemu interiéru. Na většinu potahů navíc získáte pětiletou záruku. Toto křeslo nejvíce vyniká v kombinaci se sedací soupravou Lounger.

Vyberte si jeden ze šesti atraktivních podstavných rámů, který bude dokonale ladit s vámi preferovaným potahem. Na výběr jsou tři základní desky a tři hvězdicové základny. Základové desky jsou k dispozici ve dřevěném provedení, v provedení z nerezové oceli a ve dřevě s širokým nerezovým prstencem. Všechny viditelné dřevěné části jsou k dispozici v atraktivním provedení buk a divoký dub. Hvězdicový podstavec se dodává v chromované verzi, s povrchovou úpravou z nerezové oceli a v antracitové práškové barvě.

Elektrické křeslo lze ovládat ručním spínačem, dálkovým ovladačem nebo aplikací.

Křeslo S-LOUNGER 7905 je k dispozici ve čtyřech různých elektrických verzích. Model s jedním motorem nabízí elektrické nastavení opěrky nohou a manuální nastavení opěradla pomocí mechanismu plynové pružiny. Verze se dvěma motory zahrnuje samostatné elektrické nastavení opěrky nohou a opěradla. Model se třemi motory je vybaven buď elektrickou funkcí Lift & Rise, nebo funkcí Heart Balance, která je šetrná k oběhu. Polohovatlené křeslo se ovládá magnetickým ručním spínačem, elektrickým bezdrátovým dálkovým ovladačem nebo aplikací.

Zajíma Vás S-Lounger - Himolla?

Specifikace:

Dostupné potahy látka; kůže

Zajíma Vás S-Lounger - Himolla?

Podobné produkty