Offcanvas top

Tomasella. Moderní nábytek, který Italové milují.

Nebo také „krása, kterou si může užít každý“, jak říká motto této značky. Tomasella si svou pozici poctivě buduje již od roku 1948 a nese jméno po svém zakladateli Luigim Tomasellovi, který ji založil s cílem vytvářet vkusný, funkční a dostupný designový nábytek.

Prodej nábytku do italských domovů

Mise se zdařila. Společnost, která vznikla v blízkém okolí Benátek, dnes vyrábí řadu produktů. Ty spojuje kultivovaný zevnějšek a nápadité možnosti nábytku, který má sloužit po mnoho let a s minimální údržbou. Přímočará jednoduchost a estetická čitelnost navíc přispěla k ještě jedné zvláštnosti – totiž, že je Tomasella nejprodávanějším nábytkem na italském trhu. To je zajímavý unikát, protože většina konkurenčních podniků dbá hlavně o export za hranice.

Carelli tip: Pokud máte rádi spojení cestování a designu, nenechte si ujít designový veletrh Feria Habitat Valencia 2023, kde se Tomasella také objeví. 

A proč tedy (nejen) Italové milují Tomasellu?

Jednoduchost, ve své nejlepší podstatě. Nepleťte si ji s nižší kvalitou, nebo snad nedostatkem inspirace. Postele s úložným prostorem, praktické policové systémy, multifunkční knihovny, ale i solitérní kusy, jako jsou křesla nebo komody plnící také funkci šperků ve hře interiérového designu. Příjemný minimalismus se špetkou italského kreativního zaujetí je přesně to, po čem dnes touží většina zákazníků.

retro křeslo

Zdroj obrázku: Katalog Tomasella, model Hood. Vintage křeslo, ale nebo uvolněně moderní kousek? Obojí.

Vzájemná kompatibilita. Nabídka je rozsáhlá, ale nikoliv tak, aby vás jako lavina uvrhla do rozhodovací paralýzy. Katalog této značky nabízí příjemně nekomplikovaný způsob, jak zařídit bydlení snů, i pokud nejste bytový designér.

Moderní obývací stěny, vestavěné skříně a walk-in šatny jsou jednoznačně položkami, na které jsou designéři značky Tomasella pyšní. Zejména domácí šatny jsou v současnosti preferovaným způsobem, jak koncipovat moderní ložnice s úložnými prostory a přidat zároveň do interiéru něco skutečně noblesního. Šatny na míru vašim potřebám i prostorám vám navíc usnadní každodenní organizaci. Společně s dalšími kousky nábytku Tomasella tak lze poskládat působivý interiér v italském stylu, technické možnosti navíc umožňují kratší dodací lhůtu, která je u této značky cca 4-8 týdnů dle zvolených materiálů.

jak zařídit ložnici

Zdroj obrázků: Katalog Tomasella

Luxusní postele.  Vynikají zpracováním (povětšinou dřevo a kvalitní čalounění), ale i designem v univerzálně elegantním stylu. Nezapomeňte, že pro italský životní styl je touha po pohodlí příznačná. Od koho jiného byste si měli nechat doporučit postel, která splní vaše vysoké nároky na dobrý relax? My v Carelli milujeme například model Zeno. Čalouněný rám v kombinaci s kůží a ozdobnými švy je vynikajícím vyjádřením pověstného minimalistického vkusu v prvotřídním provedení. Za pohodlí ručíme!

kožené postele

Zdroj obrázku: Katalog Tomasella, model Zeno. Vkusný způsob, jak poskytnout vaší ložnici luxus, který nikdy nevyjde z módy. Model Zeno nabízí spousty možností, jak jej můžete dovést k vaší osobní dokonalosti. 

kvalitní postele Praha

Zdroj obrázku: Katalog Tomasella, model Fusion. Atypické pojetí, záměrná asymetrie a kvalitní postel, která poskytuje komfort i díky vyvýšenému čelu. 

Funkční design. Každý produkt oplývá svou porcí čistého šarmu, ale není výstřední, ani šokující. Prokazuje službu svou výraznou elegancí, aniž by sklouzl ke krátkodobosti. Měkké linie splývají s pohodlnými komponenty, jako je tomu například u křesílka Loft: Může být sedátkem, či o něco větší lenoškou, která dává na odiv velkoryse pojaté kožené či látkové čalounění v různých barvách.

Tomasella má za sebou navíc více než 70 let fungování, vyvíjení a zdokonalování. Společnost také postupně přešla od sériové výroby k tailor-made výrobě, kterou dnešní trh zcela jednoznačně vyhledává. Navíc je možné každý produkt upravit na míru dle vašich požadavků, včetně těch velmi kurážných. Tomasella si dává si záležet na zrcadlení aktuálních potřeb svých zákazníků prostřednictvím průzkumu trhu a aktualizaci své nabídky. I proto vzrůstá obliba této značky - sympaticky a promptně naplňuje potřeby svých zákazníků.

Italský nábytek

Zdroj obrázku: Katalog Tomasella, model Scrittoio Ink. Pro Tomasellu typické snoubení minimalistického designu s praktickou účelností. Vyniká jako stůl do moderní kanceláře, zároveň ale doplní jakýkoliv pokoj, ve kterém je občas potřeba něco vyřídit, naplánovat, napsat, či přečíst.

Technická úrověň, a to zejména dobře promyšlené automatizované zpracování dřeva. To totiž umožňuje významnou ekonomickou účelnost a snížení ceny oproti výrobě truhlářem až o 30% a tedy i příznivější cenu pro koncového zákazníka, aniž by utrpěla kvalita.
Stejně tak například speciální technika potisku desek určených pro výrobu nábytku způsobila revoluci ve výrobě a v možnostech, které lze interiéru v duchu Tomaselly nabídnout. Továrna této společnosti je technicky na velmi vyspělé úrovni: Rozšířila strojový park, profesionalitu pracovníků, počet zaměstnanců, spektrum povrchových úprav, možnosti kombinací materiálů a textur, zvýšila kvalitu a spolehlivost výrobku. Silná společnost, za kterou stojí mnoho certifikací a ocenění jde vstříc velmi moderním postupům. Vedení společnosti přísahá na lidskou inteligenci v kombinaci s přesností strojů a vidí v ní výslednou harmonii každého projektu.

 

3-D vizualizace nábytku, které můžete u této společnosti využít. Protože není lepšího způsobu, jak si můžete být jisti konkrétní volbou, než ji vidět před sebou ve všech barvách. Při plánování vašeho interiéru je tento krok nezastupitelný a může vám pomoci vyhnout se zbytečným chybám a nákladům.

luxusní ložnice

(Zdroj obrázku: Katalog Tomasella)

Tomasella je průsečíkem italského nábytkového designu s hlubokou tradicí a implementací ultramoderních postupů. Je pro každého, kdo si přeje, aby byl jeho domov naplněn komfortním duchem dolce far niente, tedy sladkého nicnedělání a lehkosti bytí. Zároveň je ale naplněním veškerého technologického pokroku, který přináší vysoce funkční, kvalitní a odolný nábytek.

Najdete ji i na chystaném dalším ročníku prestižního veletrhu nábytku Salone del Mobile.