Offcanvas top

Carelli - nábytek, který se přizpůsobí

Produkty, které vybíráme do našeho portfolia, splňují požadavky na prvotřídní design, funkčnost i kvalitu materiálů. Jedná se o skutečně luxusní nábytek, jehož hodnotu podporujeme také možností produkty modifikovat tak, aby seděly vašim osobním preferencím.

Nábytek na míru vaší chuti 

Kvalitní nábytek tvoří to, co dělá dům domovem a je jedním ze způsobů, jak dát najevo charakter toho, co milujete. Pokud si při navrhování interiéru vyberete například určitý model sofa, ale vaše prostory vás nekompromisně limitují centimetry čtverečními, žádný stres. Váš nábytek lze vyrobit i ve specifických, vámi zvolených rozměrech. Na druhou stranu, pokud máte na plánování svého interiéru dostatek času a prostoru, doporučujeme inspirovat se naším článkem Proč by měl být výběr nábytku prvním krokem před stavbou domu. Věřte, že tyto tipy pomohou ušetřit mnoho starostí. výroba nábytku na míru Personalizovat lze ale i dle estetických požadavků. To, jak vidíte nábytek v katalogu, nemusí být jeho konečná podoba! Přestože je naše portfolio široké, může se stát, že máte vlastní vysněnou představu, které byste se rádi přiblížili. Můžete také chtít, aby se váš současný interiér dobře spřátelil s novými kusy, či si váš cit a vkus zkrátka žádají něco trochu jiného. Často jde třeba o požadavek na jinou barvu koženého čalounění na vybraném setu jídelních židlí, či jiné povrchové úpravě nábytku. Nábytek z naší nabídky vzniká tak jako tak pro vás a porchází několika fázemi pečlivé výroby. Pokud tedy dáváte přednost například přírodnímu dřevu desky stolu, či jinému vzoru pohovky, než jste našli ve vzorníku, jsme tu pro vás. Pomůžeme vám vytvořit váš kus na míru, který vystihne váš styl. Zapojte fantazii a klidně si můžete vymýšlet, jedná se o váš velký projekt. Kontaktujte nás, rádi vám představíme všechny možnosti. 

Styl bydlení, značka: Váš

Díky Carelli si můžete dopřát vybavení, které přesně vyjádří vaše já, sžije se s vaším každodenním životem a splní to, co potřebujete. Nábytek na zakázku vašim představám zajistí, že výsledný celek bude působit sofistikovaně a exkluzivně. Pro ještě konzistentnější výsledek můžete využít i trendu jednotného konceptu, který do své nabídky zařazuje stále více luxusních výrobců designového nábytku. Jedná se o volbu určitého prvku, který udává celkový styl interiéru. Může to být barva, textura, nebo materiál, který se objevuje na různých kusech nábytku. Nabízí se tak nejen konfigurace jakéhokoliv kusu nábytku tak, aby vám stoprocentně vyhovoval, ale můžete jednotlivé kusy nábytku ještě propojit vaším osobním signature prvkem. Více o tomto trendu můžete zjistit v článku Jeden prvek vládne všem.

moderní byt

(Zdroj obrázku: Katalog Cattelan Italia, model Premier Keramik Drive)

Dopřejte si stát se autory svého bydlení. Zpětné vazby našich zákazníků nám dávají vědět, že je to ten nejlepší pocit na světě, protože je vše přesně tak, jak má být.