Offcanvas top

Multifunkční nábytek do Airbnb bytů

Pokud jde o platformy, jako je Airbnb a jiné krátkodobé pronájmy investičních bytů, zapomeňte na představu o přespávání na starém gauči po tetě. Cestování je pro mnohé životním stylem a krátkodobé pronájmy se staly sofistikovanou alternativou hotelů, včetně těch velmi dobrých. 

Luxusní bydlení se vším všudy

Hosté, kteří využívají Airbnb byty a upřednostní je před ubytováním v hotelu, mají několik důvodů, nicméně nejvíce převažuje touha po autentickém zážitku. Americká cestovní agentura Skift například uvádí, že 67% dotázaných se díky krátkodobým pronájmům “cítí jako místní” a láká je rovněž blesková rezervace ubytování a jeho vyřízení. Výsledkem je boom tohoto typu ubytování, které můžete jako pronajímatel využít ve svůj prospěch. Zároveň ale přirozeně roste konkurence i nároky hostů. 

Pokud se vás toto téma týká, vězte, že zásadní výhody oproti ostatním pronajímatelům dosáhnete špičkovým hodnocením, které není až taková věda, jak by se mohlo zdát. 

Zejména hosté z Německa, Francie, Itálie a Velké Británie jsou v oblasti služeb obecně poněkud napřed a naprostým standardem je samozřejmě poskytnutí onoho autentického zážitku, ovšem v tom nejlepším smyslu slova.
Co tedy potřebují nároční hosté a co jim vy potřebujete nabídnout, abyste mohli zvýšit nejen své hodnocení, ale i svůj příjem z krátkodobých pronájmů? Odpověď je stejně jednoduchá, jako geniální: Musí se cítit skvěle. A vy jste ti, kdo jim k tomu poskytují kulisy. Tedy útočiště, které je čisté a příjemné, ale také vybavené způsobem, na který jsou zvyklí ti, kdo jsou ochotni utratit za noc částku vyšší, než je průměr.

V jednom z předchozích článků jsme pro vás sestavili návod na to, jak svým hostům poskytnout ten nejsladší Airbnb spánek. Dnes poradíme, jak své hosty okouzlit i během času, kdy jsou vzhůru. 

Jedním ze způsobů, jak toho vytvořit luxusní ubytování, je investovat do špičkového, multifunkčního nábytku, který nejen skvěle vypadá, ale také zlepšuje zážitek hostů. Vlastně tolik nezáleží, zda pronajímáte velký, či malý byt. Jednoduchá logika napovídá, že každé ušetřené nebo efektivně využité místo je jen plus. Níže naleznete inspiraci v podobě těch nejlepších kousků designového nábytku, které navodí elegantní atmosféru a poskytnou pocit ultimátního pohodlí. 

1) Markus (Ozzio). Nepřekonatelně praktický kus nábytku, který slouží jako stůl, stolek, ale i lavice. 

rozkládací konferenční stolek
(Zdroj obrázku: Katalog Ozzio)

2) 
Nicla (Dienne). Přes den prostor pro krátký relax před objevováním nových míst, v noci geniální sofa bed tak, jak byste jej možná nečekali. 

rozkládací sedačka na každodenní spaní
(Zdroj obrázku: Katalog Dienne)

3) Fil8 (Ozzio). Rozkládací jídelní stůl moderního stylu, který poskytne prostor pro příjemné posezení a dodá celému prostoru moderní výraz. Další tipy na podobně pratické stoly naleznete také v článku Airbnb byty a jejich vybavení

rozkládací stůl jídelní(Zdroj obrázku: Katalog Ozzio)

4) Storm (Cattelan Italia). Malý ergonomický stolek pro rychlé vyřízení pracovních povinností.

carelli nábytek
(Zdroj obrázku: Katalog Cattelan Italia)

5) Frank (Cierre). Polohovací sedací souprava, která se přizpůsobí jak opěrnou částí, tak nastavitelnou částí pro nohy. Existuje snad něco lepšího po unavené turisty? 

chytrý nábytek do malého bytu(Zdroj obrázku: Katalog Cierre)


Luxusní nábytek je klíčovým aspektem při vytváření špičkového zážitku z Airbnb. Další detaily, jako je extra kvalitní ložní prádlo, značkové toaletní potřeby a personalizované vybavení, mohou rovněž přispět k lepšímu zážitku. Tím, že věnujete pozornost každému detailu, si zajistíte to, že právě vaše nemovitost vynikne jako skutečně luxusní ubytování.