Offcanvas top

Airbnb byty a jejich vybavení

Investiční byty určené ke krátkodobému ubytování jsou stále jednou z velmi dobrých možností, jak nechat vaši nemovitost vydělávat, zatímco spíte. Pokud s aplikací Airbnb (či podobnou) máte zkušenost, jistě jste si všimli, že princip je jednoduchý: Čím lepší hodnocení od vašich hostů získáváte, tím je vaše nemovitost atraktivnější pro algoritmus této platformy. A samozřejmě pro další výletníky hledající dokonalý zážitek z ubytování v soukromí. Jak na nové možnosti a lepší příjmy?

Rozkládací jídelní stůl pro sdílení zážitků

Designový interiér splňující nároky hostů, kteří jsou ochotni zaplatit vám více za ubytování, je vaše vstupenka k výrazně lepším cenám, o které můžete žádat své návštěvníky. A pokud si sami sebe představíte na dovolené, je snadné usoudit, že jsou to také nároky na bezstarostný spánek, pěkná a čistá kuchyně, ale také příjemné posezení. Ukazuje se, že to, po čem Airbnb hosté touží nejvíce, je autentický zážitek ze země, kterou navštěvují. Není vůbec neobvyklé, že si hosté přejí strávit třeba jeden z večerů ve svém dočasném „doma“ a moci komfortně povečeřet, ochutnat gastronomické suvenýry ze svých denních toulek a trochu si odpočinout od všech vjemů. Využijte proto potenciál beze zbytku a nabídněte svým hostům prostředí, které v určité vyšší ceně očekávají a nabídněte jim hezké posezení.  Jaká jsou ta nejlepší řešení pro Airbnb byty?

Bezesporu lze říci, že jsou to právě rozkládací jídelní stoly. V jejich složené podobě jsou designovým kouskem, který nezabere drahocenný prostor, po rozložení nabídnou vstřícné a prostředí určené k luxusnímu strávení drahocenného času.

designový jídelní stůl

(Zdroj obrázku: Katalog Ozzio, model Eclipse Legno)

Zahraniční hosté zvyklí na určitý standard umí ocenit vizuální hodnotu interiéru. Pozor, nemusí vás to stát žádné astronomické částky. Optimální je investovat do několika výraznějších kusů designového nábytku, který rozhodne o výsledném stylu. Jak bylo řečeno výše, je to právě kvalitní postel, sedací nábytek, jídelní část a zbytek můžete doplnit čímkoliv, co se vám zalíbí.

Carelli tip: Stoly značek Ozzio, Bontempi Casa, či Cattelan Italia jsou plně vyhovující těmto účelům. Doporučujeme zaměřit se na jídelní stoly s keramickou deskou. Věděli jste, že ta patří mezi jedny z nejpraktičtějších a nejodolnějších povrchů? Snadno také vytvoří zcela originální prostor, který vynikne mezi ostatními v nabídce.

airbnb byty

kratkodobe pronajmy

(Zdroj obrázků: Katalog Cattelan Italia, model Linus Keramik Drive)

V případě aplikací, které zrychlují výběr ubytování oproti těm zastaralejším platí dvojnásob, že vybíráme očima. Jste-li pronajímatelem, pak je dobrá fotka bytu vaším prvním a zásadním reklamním nástrojem. Nezapomeňte na to při vkládání vašich fotografií.

Zajímají vás další Airbnb tipy? V našem článku Multifunkční nábytek do Airbnb bytů naleznete ty nejpraktičtější modely nábytku, kterými zařídit investiční byty.