Offcanvas top

Nový koncept Bontempi Casa

Bontempi Casa. Úspěšná značka, která je na trhu již od sedmdesátých let. Založili ji Alessio a Giancarlo Bontempi, bratři, kteří ji už od počátku etablovali v Itálii jako ambiciózní projekt. Výsledkem je charakteristický designový nábytek, neutuchající práce na rozšiřování rodinného byznysu a entuziasmus při hledání nových způsobů, jak k interiérovému designu přistupovat.

Designový interiér s vaším podpisem

Ve světě je Bontempi Casa známá především jako výrobce kvalitního vybavení jídelny – stolů a židlí. To je ovšem jen začátek. Postupně se její úspěch rozrostl do mezinárodního formátu a v minulém roce rozšířila své portfolio o mnoho dalších produktů. Stala se mnohem všestrannější, díky čemuž lze jejich nábytkem vybavit celý domov. Z této myšlenky se nakonec stal celý koncept – vedení firmy svůj náhled na celkové vybavení posunulo ještě dále a navrhla celé kolekce, které nesou určitý designový prvek prostupující celým prostorem. Volba určitého materiálu, povrchové úpravy, či textury je povýšena na ústřední bod a tato charakteristika se pak může objevit například na pohovce, knihovně, designovém jídelním stolu, či komodách v ložnici.

design interiéru

(Zdroj obrázku: Katalog Bontempi Casa)

V praxi je nejlepším postupem zvolení barevných tónů a materiálů, které preferujete. Toto poskytne pomyslnou linii, která vás nenechá sestoupit ze správné cesty. Pak přichází na řadu výběr konkrétních produktů. Bontempi Casa je ideálním řešením pro náročné klienty, kteří oceňují individuální přístup k vybavení svého domova - většina produktů existuje v různých verzích, či je lze na míru přizpůsobit. Vybrané kusy nábytku s určujícím prvkem pak vytvoří základní sestavu vašeho dokonalého interiéru. Důležité je zmínit, že rozhodně nejde o to sladit vše se vším. Naopak, Bontempi Casa nabízí rafinovanou souhru, kde mohou třeba nohy stolu nápaditě a vkusně korespondovat s detaily na sedací soupravě a volně stojící knihovně.

luxusní interiér

(Zdroj obrázku: Katalog Bontempi Casa)

V Carelli vám rádi pomůžeme s výběrem, neváhejte se na nás obrátit. Náš personál zdaleka nenabízí jen asistenci při prodeji. Jsme tým proškolený k tomu, abychom vám dle detailní znalosti jednotlivých produktů a jejich zajímavostí navrhli to nejlepší právě pro vaše prostory. Záleží pak na vás, zda svým interiérem necháte prostoupit element střídmých linií v kombinaci se vzácnými materiály, nebo třeba neobvyklou a výraznou barvu na kožených detailech.

Využijete-li tento koncept ve váš prospěch, vytvoříte podmanivý vizuální dojem a luxusní synergii všech kusů designového nábytku. Více inspirace na toto téma můžete nalézt také v článku Trend přichází: Jeden prvek vládne všem!