Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Tyron Keramik - Cattelan Italia

Tyron Keramik - Cattelan Italia

Designový jídelní stůl navržený Paolem Cattelanem, který představuje moderní vizi obývacího prostoru. Tyron je mírně oválný jídelní stůl, ale může zdobit interiér i ve své obdélníkové verzi . Jako designový stůl tak trochu navazuje na předchozí návrhy společnosti Cattelan Italia a v dobrém smyslu dává vědět, že jablko nepadlo daleko od stromu – Paolo Cattelan zůstává evidentně věrný předchozí rodinné tradici a stůl disponuje ikonickou designovou nosnou konzolí, která se směrem k zemi rozšiřuje.

Tvoří tak pevnou základnu ve tvaru písmene X z lakované oceli (dostupná v několika barevných variantách), která nese keramickou desku stolu.
Keramický jídelní stůl je atraktivní. Cattelan Italia jej vyrábí v několika variantách, všechny z nich okouzlují přírodními vzory a reliéfy. Hodí do obývacího pokoje či komerčního prostoru, který je určen k tomu, aby byl výjimečný. Keramický povrch je příjemný a obzvláště akcentuje přírodní ornamenty prolínající se na štědré ploše a ještě zvýrazňuje její tvar. Co třeba oválný stůl Tyron s dekorem černého mramoru a s černou stojnou konzolí? Každý, kdo u takového stolu stráví alespoň pár chvil, si jej navždy zapamatuje.
Cattelan Italia jej vyrábí ve třech velikostech a všechny tři jsou více než velkorysé. Ve velkých prostorách se stává ušlechtilým šperkem celého interiéru a na výběr máte i z geometricky přesného půdorysu svrchní desky, či z jeho oblé varianty. 

Zajíma Vás Tyron Keramik - Cattelan Italia?

Specifikace:

Materiál desky: keramická
Rozteč podnože: ⌀ 131 / 173 cm
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - střední stůl: 240 cm x 120 cm
Rozměr desky - menší stůl I.: 200 cm x 100 cm
Rozměr desky - menší stůl II.: 200 cm x 106 cm
Rozměr desky - menší stůl III.: 200 cm x 120 cm
Rozměr desky - velký stůl I.: 240 cm x 120 cm
Rozměr desky - velký stůl II.: 300 cm x 120 cm

Zajíma Vás Tyron Keramik - Cattelan Italia?

Podobné produkty