Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Carnaby - Cattelan Italia

Carnaby - Cattelan Italia

Luxusní komoda se skleněnými dvířky. Design s jemným nádechem retra a přesto v novodobém pojetí. Patří tam, kde potřebujete dodat interiéru na zajímavosti a propůjčit luxusní vzhled.

Designová komoda Carnaby je totiž naprosto fascinujícím moderním kouskem, který poutá pozornost. Je k dispozici ve dvou velikostech. Konstrukce z kvalitního dřeva může být světlá nebo tmavá (na výběr 5 prémiových barevných finišů) a osobitá přední dvířka vyrábí Cattelan Italia ve dvou variantách: Fumé sklo nechává z přírodou inspirovaného reliéfu vystupovat typické vertikální plastické prvky a vytváří tak jemnou podívanou v chladném tmavém tónu. Vynikne v minimalistickém interiéru, který potřebuje špetku dynamické energie navíc. Druhou variantou předních dvířek je sklo Bronze mirrored - opulentní esetický zážitek pro maximalisty, kteří ví, že zlaté tóny v interiéru působí nejen výrazně, ale přidávají mu opticky na teple. 

Tato úzká komoda spočívá na kovových nožkách a jako nepovinnou, avšak vysoce praktickou výbavu nabízí vnitřní šuplíky pro třídění myšlenek i vzpomínek. 

Zajíma Vás Carnaby - Cattelan Italia?

Specifikace:

Materiál: dřevo, sklo, ocel
Menší komoda - rozměr: 147 cm x 47 cm x 73 cm
Větší komoda - rozměr: 220 cm x 47 cm x 73 cm

Zajíma Vás Carnaby - Cattelan Italia?

Podobné produkty