Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Fifty -  CATTELAN ITALIA

Fifty - CATTELAN ITALIA

Nástěnná knihovna, kterou navrhl Luigi Trenti, je příkladem zásadního designu, který dokáže vyhovět potřebám okolního prostoru a zároveň zdobit stěnu klidně namísto obrazů a jiných dekorativních prvků.

Základní designová police Fifty je v podstatě vertikálním dřevěným "pruhem", kterých můžete umístit na stěnu vedle sebe, kolik chcete - třeba padesát. Dřevěná police v prémiové úpravě vytváří na stěně neopakovatelné schéma, které můžete naplnit knihami, fotografiemi, dekoracemi, nebo třeba rostlinami. Tato nástěnná knihovna je dokonalým příkladem modulárního nábytku, který vyjde vstříc individuálním potřebám a přizpůsobí se vašemu interiéru. Fifty je dostupná v bronzově či bíle lakovaném embosovaném dřevěném povrchu, který rozsvítí jakýkoliv interiér. Dodá punc dokonalosti stěnám, které by jiak zůstaly prázdné a unese všechny vaše vzpomínky.

Pro plastičtější výsledek se tato knihovna obvykle umísťuje vždy jedna vedle druhé vzhůru nohama tak, aby byly i police rozmístěny hravě diagonálně jedna ke druhé. 

Zajíma Vás Fifty - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

hloubka: 25,5 cm
výška: 214 cm
Šířka: 50 cm
Materiál: lakované embosované dřevo

Zajíma Vás Fifty - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty