Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
Taylor - Carelli Leather Selection

Taylor - Carelli Leather Selection

131 500 Kč 105 200 Kč

Taylor je jeden z nejprodávanějších modelů značky Calia Italia. Léty prověřená, kvalitní sedací souprava.

Kombinuje klasický styl svých tvarů se současným stylem pomalého bydlení. Je to mikrokosmos, kde lze relaxovat při sledování televize, kde se lze scházet, číst nebo dokonce spát. Kvalitní výplňové materiály zajišťují vysokou úroveň pohodlí, kterou ještě umocňuje možnost polohování, jež lze ovládat ručně nebo elektricky prostřednictvím bočního tlačítkového panelu. Taylor se může pochlubit pohodlným a útulným posezením, které hostí odvážný rám s výraznými detaily, jako je kontrastní prošívání kožených potahů a široká škála dostupných barev a typů potahů. Sedačku Taylor lze také snadno přeměnit na rozkládací pohovku, která pohostí další hosty. Měkký, široký a útulný Taylor je rozhodně mezníkem v té nejlepší tradici společnosti Calia Italia.

Vystavená sestava má rozměry 291x229 cm a jedná se o klasickou pohovku bez polohovacích mechanismů a rozkládacího systému. Pyšní se potahem v krásné přírodní kůži v čokoládové barvě, která je hebká a hřejivá na dotek.

Zajíma Vás Taylor - Carelli Leather Selection?

Specifikace:

Nohy plast
Rozměr: 291x229 cm
Taburet: 75x58 cm
Výška (mm) 930
Výška sedáku (mm) 440
Hloubka sedáku (mm) 580
Dostupné potahy kůže; látka

Zajíma Vás Taylor - Carelli Leather Selection?

Podobné produkty