Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Ludovic - CATTELAN ITALIA

Ludovic - CATTELAN ITALIA

Luxusní postel Ludovic vytvořilo studio Manzoni e Tapinassi a již první roky přinesly významné prodejní úspěchy. Není se čemu divit, snad nic na světě není tak příjemné, jako kožená postel.

V tomto případě jde navíc ruku v ruce s jednoduchým, ale na druhý pohled významně zajímavým designem. Extra vysoké čelo postele i celý obvod rámu jsou kožené, popřípadě čalouněné dalšími materiály dle vzorníku. Barev na výběr je spousta!
Nic na světě se nevyrovná pravé kůži, v tomto případě navíc prémiové soft leather, která je ručně opracována a vyniká svými vlasnostmi. Skvostná na pohled, příjemná na dotyk, nenáročná na údržbu. Navíc nestárne, nýbrž zraje jako víno a za věrnost se vám odmění sympaticky krásnou patinou. 

Strany čela jsou zahnuty mírně dovnitř. Jemný detail, který ale dělá divy. Poskytne vám pocit příjemného bezpečí hebkého hnízda, ve kterém můžete odpočívat, číst si, či strávit noc i déle spánkem, který bude opravdu luxusní. Velkolepou kompozici této designové postele opticky odlehčují štíhlé ocelové nožky. Na vás je, zda budou lehce bronzové, vkusně černé, nebo apartní bílé. 

Lamelový rošt je součástí produktu a vybrat si můžete z 6 dostupných velikostí. Carelli Praha doporučuje tu největší, později nám poděkujete. 

Zajíma Vás Ludovic - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Výška čela postele: 130 cm
Materiál - nohy: lakovaná ocel
Materiál čalounění: kůže / syntetická kůže / mikro nubuk / látka
Rozměr G (ŠxD): 224 cm x 241 cm
Rozměr D (ŠxD): 211 cm x 238 cm
Rozměr E (ŠxD): 231 cm x 238 cm
Rozmer F (ŠxD): 211 cm x 251 cm
Výška postele (bez matrace): 34 cm

Zajíma Vás Ludovic - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty