Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Amadeus - CATTELAN ITALIA

Amadeus - CATTELAN ITALIA

Moderní postel, pro níž našlo inspiraci studio Manzoni e Tapinassi ve vintage stylu. Decentní a rafinovaná zároveň!

Kožená postel je dokonalá volba. Model Amadeus je zajímavý nejen svým čistým a lehkým retro nádechem nábytku ze 70. let, ale i jemnou kůží (soft leather), která pokrývá kromě čela postele také její obvod. Každý dotyk je tak měkký a komfortní. Tato designová postel je designově naprosto čistá a nejvýraznějším, přesto decentním prvkem zůstává čelo postele. Ručně vyvedené vertikální prošívání působí příjemným trojrozměrným efektem a snad to nejlepší je, že si můžete vybrat z desítek barevných možností. Mohou to být nude odstíny, které pomohou vykouzlit moderní boudoir styl a připomínat zasněné prázdniny v Toskánsku, mohou to ale být i ty nejvýraznější barvy kvalitní kůže, které propůjčí vaší ložnici originalitu a dynamickou energii toho správného retra.  

Celý kus nábytku je vyroben v Itálii pomocí tradičních postupů a z velké části ručně. Můžete si tak být jisti, že si vybíráte opravdu přepychový kousek. V Cattelan Italia mysleli i na různé dispozice: Vyberte si z 6 dostupných velikostí (viz technický nákres). 

Designová postel sestává z rámu a ocelových nožiček, jejichž barva je rovněž na vaší volbě: Elegantní tmavý kov s bronzovým nádechem, grafitově černá, či čistě bílá. 

Zajíma Vás Amadeus - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Výška čela: 103 cm
Materiál - čalounění: kůže / syntetická kůže
Rozměr A (ŠxD): 167 cm x 219 cm
Rozměr B (ŠxD): 174 cm x 219 cm
Rozměr D (ŠxD): 194 cm x 219 cm
Rozměr E (ŠxD): 214 cm x 219 cm
Rozměr F (ŠxD): 194 cm x 232 cm
Rozměr G (ŠxD): 207 cm x 222 cm

Zajíma Vás Amadeus - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty