Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Tyler - CATTELAN ITALIA

Tyler - CATTELAN ITALIA

Designové jídelní židle Tyler doplňují moderní jídelní stoly a díky návrhu Paola Cattelana vytváří příjemnou estetickou hodnotu, která rozhodně není na úkor pohodlí.

Nová generace jídelních židlí vynikají pevným snoubením krásného řemeslného zpracování viditelného na první pohled a vysokých požadavků na komfortní posezení. Otočné židle řady Tyler se vyznačují ostrým kontrastem mezi obepínajícím opěradlem a nohami z přírodního nebo lakovaného dřeva, které se kříží a vytvářejí plastickou pyramidu. Jsou působivé, stabilní a dostupné bez područek, nebo s područkami. 
Varianta s područkami z tohoto modelu činí koženou otočnou židli nabízející ležérní pohodlí v elegantním designu.

Devízou služeb Carelli je designový nábytek na míru vašemu vkusu: Výrazné dřevěné nohy mohou být na vaše přání buďto bílé (jilmové dřevo), světlejší s organickým dekorem (přírodní jilmové dřevo), či tmavší (ořech), či matně tmavé (jilmové dřevo). Všechny varianty jsou vyvedeny z těch nekvalitnějších povrchů, stejně jako možnosti čalounění. Kožené, látkové, nebo něco jiného? Víme, že výběr židlí bývá občas oříšek - musí se přizpůsobit jak celkovému stylu a barvám interiéru, tak jídelnímu stolu. Právě možnost nakonfigurování vaší vlastní podoby moderní jídelní židle Tyler vám mnohé ulehčí.
TIP: Pokud hledáte to opravdu nejlepší na trhu kvalitních židlí, jste u nás správně. Kožené židle Tyler vydrží nádherné po celá leta!

Zajíma Vás Tyler - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 82 cm
Výška sedu: 49 cm
Materiál konstrukce: jilm / ořech / pálený dub
Materiál čalounění: kůže / látka / syntetická kůže / mikro nubuk / extra měkká kůže
Rozteč nohou: 56 cm / 69 cm x 60 cm dle modelu

Zajíma Vás Tyler - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty