Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Sylvester - CATTELAN ITALIA

Sylvester - CATTELAN ITALIA

Designové relaxační křeslo, které navrhl Leonardo Dainelli pro Cattelan Italia, jednoho ze světových lídrů na poli designového nábytku.

Je těžké si představit něco příjemnějšího, než je vlídná náruč relaxačního křesla. Lze jej umístit do obývacího pokoje, ale doporučujeme najít pro něj (a pro vás) tiché místo v jiné části domu - ložnice, sauna, nebo třeba krytý zahradní altánek? Kožené lehátko Sylvester se stane dobrým společníkem ve chvílích, které jsou určeny vám. Ergonomický tvar a kožená povrchová úprava poskytuje komfort, na který si snadno zvyknete. 

Toto odpočinkové křeslo je nejen neskonale pohodlné, ale nadchne vás i jeho provedení. Pevný rám ze dřeva a oceli ručí za stabilní oporu a úhel mezi sedací a opěrnou části je vypočítán přesně tak, abyste ihned pustili z hlavy vše, co vás tíží. Z estetického hlediska je díky chromovým prvkům a řemeslnému zpracování moderním doplňkem do luxusního a vkusného interiéru.

TIP: Jakou barvu svého osobního lehátka zvolíte? Na výběr máte desítky moderních tónů. Kontaktujte nás pro více informací, či se zastavte v našem pražském showroomu. Rádi se vám budeme věnovat. 

Zajíma Vás Sylvester - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 70 cm
Výška sedu: 37 cm
Délka: 200 cm
Materiál - čalounění: kůže / syntetická kůže
Materiál - konstrukce: dřevo + ocel
Detaily: chrom

Zajíma Vás Sylvester - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty