Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Flaminio - CATTELAN ITALIA

Flaminio - CATTELAN ITALIA

Designové barové židle pojmenovaná dle prvního okresu v Římě, kterou společně navrhli zakladatel Cattelan Italia Giorgio a jeho syn Paolo. Neotřelý návrh výrazné podstavy a koženého sedátka se hodí do komerčních prostor, ale i do výrazných, luxusních interiérů vašich domovů.

Barová stolička Flaminio je ochutnávkou italského designu par excellence. Ocelová základna vypadá jako křížení geometrických linií, které se pohybují zdánlivě chaoticky, ale ve skutečnosti vytvářejí řád a dokonalou symetrii. Barové židličky jsou alternativou ke standardnímu jídelnímu sezení a jsou doplňkem jakéhokoliv vyvýšeného prostoru - bar, pult, nebo kuchyňský ostrůvek. Model Flaminio je dostupný ve dvou výškách a ve variantě s područkami, nebo bez a jedná se o otočnou židli. 

CARELLI TIP: Volba modelu s područkami je přepychovým vyvýšeným křeslem, které vás překvapí svým pohodlím. Přizpůsobit si je můžete jednou ze širokých možností čalounění, které nabízí Cattelan Italia. Může to být kůže, extra jemná kůže, či mikro nubuk, které doporučujeme všemi deseti - jedná se o prémiový materiál, jehož kvalitativní vlastnosti nelze překonat ničím jiným. Na přání lze čalounit ale i dalšími materiály. 

Zajíma Vás Flaminio - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál - čalounění: kůže / mikro nubuk / extra měkká kůže / syntetická kůže / látka
Materiál - konstrukce: lakovaná ocel
Výška - nižší židle: 97 cm
Výška - vyšší židle: 106 cm
Výška sedu - vyšší židle: 75 cm
Rozteč nohou - vyšší židle: 57 cm x 61 cm
Výška sedu - nižší židle: 64 cm
Rozteč nohou - nižší židle: 57 cm x 61 cm

Zajíma Vás Flaminio - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty