Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Arcadia - CATTELAN ITALIA

Arcadia - CATTELAN ITALIA

Designová židle, o jejíž návrh se zasloužil Paolo Cattelan. S radostí plní to, co od moderní židle čekáte: Lehká, avšak stabilní, krásná, avšak designově čistá.

Designová židle s dřevěnou konstrukcí z kvalitního dřeva může mít područky, či být bez nich. Stejně tak může mít vyšší opěrnou část. Tak jako tak se jedná o nadčasový, minimalistický design v subtilním provedení, které tvoří překrásné spojení se stoly Cattelan Italia. Nezáleží, zda se vám bude hodit jako židle do kuchyně, či doprovodí velký stůl do zasedací místnosti. Je to praktický a esteticky univerzální model. 
Dřevěná konstrukce je na výběr z bukového, ořechového, či Wenghè dřeva a zvolit si ji můžete v různých barevných provedeních - Cattelan Italia nabízí desítky neskutečně pěkných barev na prémiové kůži.

Skutečné pohodlí tohoto designového křesílka je doprovázeno nadčasovým půvabem obzvláště ve variantě s koženou sedací částí. Kožená židle je praktická a samozřejmě nesmírně pohodlná. Díky jejím vlastnostem si k vám každý rád přijde posedět! Cattelan Italia ale nabízí doslova přehlídku materiálů a možností, takže pokud byste si ji přáli s jiným čalouněním, není to problém. Patří do rodiny židlí Arcadia a na její elegantní sestry se můžete rovněž podívat v našem katalogu - jsou trochu jiné, ale nemějte strach. Patří do vyšší společnosti. Vynikají jako designové barové židle a stejně jako základní verze designové židle Arcadia - jsou to krásky. 

Zajíma Vás Arcadia - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál - čalounění: kůže / mikro nubuk / látka / syntetická kůže / syntetický nubuk
Materiál - konstrukce: ořech / buk / wenghè
Základní model - výška: 89 cm
Základní model - výška sedu: 48 cm
Základní model - rozteč nohou: 48,5 cm x 58 cm
Model H - výška: 108 cm
Model H - výška sedu: 48 cm
Model H - rozteč nohou: 48,5 cm x 60 cm

Zajíma Vás Arcadia - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty