Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
Ranch - Devina Nais

Ranch - Devina Nais

Designová komoda od značky Devina Nais.

Vítáme vás v dobytí elegance s komodou Ranch od značky Devina Nais, kde příborníky nejenom obnovují tradici dřevěného nábytku, ale také přinášejí do interiéru revoluční koncepty. Ranch není jen nábytek, je to živý kousek, který se stává nesporným protagonisem každé místnosti díky odvážné stylistické inovaci ve výběru linií, detailů a barev, které vás jednoduše ohromí. Asymetrické střídání výšek na horních konturách a povrchová úprava Holand Naturale společně tvoří příborník, jehož celkový dojem je přirozeně poutavý.

Decoro přináší do vašeho domova nejen nábytek, ale také umělecký zážitek. Každý detail je promyšlený, každá linie je navržena s ohledem na harmonii celku. Ranch je nejen úložným prostorem, ale i estetickým prvkem, který dotváří atmosféru každé místnosti. Vstupte do nového života s komodou Ranch od Devinou Nais – příborníky, které pohladí oko a oživí váš interiér.

Zajíma Vás Ranch - Devina Nais?

Specifikace:

Materiál dřevo
Hloubka (mm) 500
Výška nožiček (mm) 150/120
Celková výška (mm) 820/790
Celkové rozměry dle technického listu

Zajíma Vás Ranch - Devina Nais?

Podobné produkty