Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Kitano - CATTELAN ITALIA

Kitano - CATTELAN ITALIA

Designový konferenční stolek Kitano vznikl jako jeden z basic kousků, které pomohou udat stylový tón celému prostoru. Paolo Cattelan byl s jejich návrhem i tentokráte velice úspěšný - tyto odkládací stolky skýtají víc, než je na první pohled zřejmé.

Podíváte-li se totiž znovu na čtyři různé velikosti (a výšky), ve kterých se Kitano vyrábí, objevíte nekonečný funkční i estetický potenciál. Obohacuje moderní obývací prostory svými kompozicemi - můžete je použít každý zvlášť a dodat tak prostoru na neotřelé dynamice. Odkládací stolky můžete také umístit vedle sebe, kolmo jeden pod druhý (a třetí) jako důmyslnou skládačku. Můžete využít jen rozměry, které se vám hodí, či můžete největší model D doplnit menšími stolky. Variabilní nábytek par excellence.

Nadčasový minimalistický design zajistí, že bude Kitano spolehlivým doplňkem v tom pravém smyslu slova a také to, že příští sezónu nevyjde z módy. Devízou této sady odkládacích stolků je mimo jiné jejich vzácná povrchová úprava Marmi. Vybírat můžete ze sedmi úchvatných designů, které doplní váš interiér o výjimečný prvek.

Zajíma Vás Kitano - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál - deska: keramická
Materiál - konstrukce: lakovaná ocel
Rozměr desky - model A (VxŠxH): 51 cm x 60 cm x 24 cm
Rozměr desky - model B (VxŠxH): 46 cm x 50 cm x 24 cm
Rozměr desky - model C (VxŠxH): 41 cm x 40 cm x 24 cm
Rozměr desky - model D (VxŠxH): 35 cm x 120 cm x 118 cm

Zajíma Vás Kitano - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty