Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Seneca - CATTELAN ITALIA

Seneca - CATTELAN ITALIA

Televizní stolek v současném, atraktivním designu Paola Cattelana. Ozdobou je masivní dřevěná deska spočívající nad skříňkou poskytující úložný prostor navíc.

Komoda pod televizi v nadčasovém pojetí, která sluší velkým i malým obývacím prostorám. Lze si ji objednat se třemi nebo čtyřmi dvířky a v různých barevných variacích: Základní skříňka do obývacího pokoje může být bílá či tmavě grafitově šedá a masivní dřevěná deska spočívající těsně nad komodou je v možnosti ořechového dřeva, páleného dubu, či jako přirozená barva dubového dřeva. Každá varianta ve výsledku působí trochu jinak - ořechové dřevo je typické svým lehce načervenalým tónem, dubové dřevo se nádherně doplňuje zejména se studenými světlými barvami interiéru. Obě zmíněné pyšně ukazují originální kresbu dřeva ve své maximální hodnotě. Tmavý pálený dub se monochromaticky doplňuje s touto designovou komodou ve své tmavé variantě a působí o to luxusněji, oč je nenápadnější. 

Výhodou tohoto designového nábytku je i to, že dlouhá, velkoryse pojatá deska z masivu umožňuje umístění nejen televize, ale i dalších věcí. O to ležérnější je její výsledný dojem. Můžete na ni umístit i obraz, stojací dekoraci, či set vonných svíček. 

NĚCO SKVĚLÉHO: Záměrně nepravidelné hrany dřevěné desky dávají na první pohled vědět, že se jedná o kvalitní kus nábytku s nestárnoucí estetickou hodnotou. 

Zajíma Vás Seneca - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

Materiál - dvířka: lakované dřevo
Komoda s třemi dvířky (VxŠxH): 53 cm x 220 cm x 45 cm
Komoda se čtyřmi dvířky (VxŠxH): 53 cm x 250 cm x 45 cm
Mteriál - konstrukce: dřevo
Materiál - vrchní deska: ořech / pálený dub / dub

Zajíma Vás Seneca - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty