Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Stratos Wood - CATTELAN ITALIA

Stratos Wood - CATTELAN ITALIA

Dřevěný jídelní stůl navržený Studiem Kronos. Zajímavé tvary, originální způsob zkosení hran a přepychové materiály. Pro Cattelan Italia typické!

V případě tohoto luxusního jídelního stolu z masivu jde o excelentní zpracování vrchní desky tak, aby byla zachována autentická a neopakovatelná kresba dřeva. Líbí se vám světlejší ořechové dřevo, které si perfektně rozumí třeba se světlými židlemi a důmyslně sestaveným interiérem tón v tónu? Nebo vašemu smyslu pro krásu více vyhovuje barva tmavé kávy, kterou má tento designový stůl z páleného dubu a doplníte jej elegantními židlemi s kovovými nožkami? Dubový jídelní stůl nemůže být krokem vedle ani v stále aktuální naturální podobě. Ať tak či tak, kombinace kovu a dřevěné desky je stoprocentně nadčasová. Luxusní dřevěný nábytek není nic, co by zítra vyšlo z módy, tak se pohodlně usaďte, dejte si skleničku vína či šálek čaje a vymyslete svou perfektní kombinaci originální podstavy a jídelní desky.
Designová ocelová podstava je tvořena dvěma nohami, které se potkávají nad zemí v harmonické souhře a zajímavostí tohoto modelu je, že kovová konzole vypadá z každé strany trochu jinak. Originální dílo jako ze zručných rukou sochaře. 

NA ZÁVĚR: Tento model je natolik populární, že přiměl výrobce k velkému množství alternativ. Celkem 6 velikostí a 4 základní tvary včetně obzvláště působivého nepravidelného zakřivení podélných stran. Hrany stolů mohou být jemné i ostře řezané, záleží jen na vašem vkusu. Pro ty nejnáročnější existuje tento stůl i ve verzi Masterwood - ta nejprémiovější úprava dřeva a další originální detaily navíc. 

Zajíma Vás Stratos Wood - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm / 76,5 cm dle modelu
Materiál desky: ořech / pálený dub / dub
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - menší stůl I.: 200 cm x 100 cm
Rozměr desky - střední stůl I.: 240 cm x 120 cm
Rozměr desky - velký stůl I.: 300 cm x 120 cm
Rozměr desky - velký stůl II.: 300 cm x 128 cm
Rozměr desky - střední stůl II.: 240 cm x 120 cm
Rozměr desky - menší stůl II. 200 cm x 120 cm
Rozměr desky - střední stůl III.: 250 cm x 128 cm
Rozteč konzole - delší strana: 90 cm / 120 cm dle modelu

Zajíma Vás Stratos Wood - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty