Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Spyder Keramik - CATTELAN ITALIA

Spyder Keramik - CATTELAN ITALIA

Designový jídelní stůl Spyder má styl. Především díky Cattelan Italia, která si potrpí na souhru kvalitních materiálů, ale také díky Philippu Jacksonovi, který se tentokrát postaral o designový návrh.

Keramický jídelní stůl Spyder má co nabídnout. Keramický povrch je hitem a je u naších zákazníků čím dál oblíbenější - deska stolu v povrchové úpravě Marmi je speciálně vyvinutým materiálem společností Cattelan Italia tak, aby byly stoly extra odolné, ale i příjemné při dotyku. Moderní jídelní čeká, až si zvolíte jeho finální podobu - jednoduchá, avšak výrazná konzole (podstava stolu) připomíná písmeno X a k dispozici vám je 6 kultivovaných kovových tónů včetně čistě bílé. Tento model navíc oproti ostatním nabízí i možnost dřevěné postavy, která si také s keramickou deskou výborně rozumí. 
Věříme, že nejpříjemnější částí vašeho designérského úkolu bude volba desky tohoto luxusního jídelního stolu: Prohlédněte si všech 13 možností. Všechny okouzlují přírodním rukopisem a jsou dostupné v různých barvách. Promyslete i tvar a velikost. Tento model vystupuje z řady svou variabilitou, neboť jej můžete mít jako kulatý jídelní stůl, čtvercový či obdélníkový, případně vypadá velmi dobře jako oválný jídelní stůl. Tvar desky udělá mnoho, nahlédněte do našeho technického nákresu a vezměte v potaz váš interiér, ale i židle, povrch podlahy, nebo obvyklý počet lidí, kteří s vámi sdílí stůl.

TIP: V moderním obývacím pokoji či jídelně skvěle působí model Spyder s bílou ocelovou podstavou (OP71) a povrchem Kaindy (KM16). Barva desky připomíná moře, lesní mech, nebo reliéf drahokamu. Opravdový designový požitek!

 

 

Zajíma Vás Spyder Keramik - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: keramická
Materiál podnože: lakovaná ocel / dub / ořech / dark wenghè
Rozteč podnože: 81 cm / 129 cm / 183 cm dle modelu
Rozměr desky - kulaté stoly: ø 140 cm / ø 158 cm
Rozměr desky - menší obdélníkové: 100 cm x 200 cm / 106 cm x 200 cm
Rozměr desky - čtvercový půdorys: 158 cm x 158 cm
Rozměr desky - větší obdélníkové: 120 cm x 240 cm / 120 cm x 200 cm

Zajíma Vás Spyder Keramik - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty