Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Soho Keramik - CATTELAN ITALIA

Soho Keramik - CATTELAN ITALIA

Luxusní jídelní stůl s keramickou deskou rozšiřuje moderní rodinu stolů Soho. Navrhli je pro Cattelan Italia Brogliato Traverso, jejichž práci lze charakterizovat jako vášeň se silným zaměřením na experimentování s materiály, inovace a udržitelnost.

Designový kulatý stůl s keramickou povrchovou úpravou Marmi nabízí řešení pro moderní obývací pokoje, jídelny, ale i špičkové gastronomické projekty. 
Jídelní stůl s keramickým povrchem umožní dodat vašim prostorám dotyk vašeho vlastního vkusu - deska stolu je dostupná v 10 barevných možnostech. Každá je jiná, každá je zajímavá a každá je něčím speciální. Cattelan Italia si dlouhodobě dává záležet na špičkových materiálech a površích a Marmi není výjimkou: Jedná se o vlastní výrobní techniku, jejíž výsledkem je odolný a na pohmat příjemný stůl s vysokou estetickou hodnotou. 

Tento vizuální skvost se vám na míru přizpůsobí i velikostí: Nejoblíbenější variantou je varianta s průměrem 158 cm, ale pokud máte zájem o designový stolek menších rozměrů, je zde i možnost zhotovení desky s průměrem 140 cm. 

Deska se vzácnou povrchovou úpravou spočívá na originální ocelové konzoli připomínající možná lucernu, možná vkusnou klícku na kanárka. Další fantazii necháme na vás, jen dodáváme, že i konzoli lakovanou kvalitními epoxidovými prášky si můžete vybrat ze vzorníku, který nabízí čtyři vkusné možnosti doplňující vámi vybranou barvu desky stolu. Cattelan Italia patří mezi světové lídry nábytkářského průmyslu a možnost nakonfigurovat si váš luxusní nábytek je jednou z odpovědí na to, proč je tomu právě tak. 

 

Zajíma Vás Soho Keramik - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: keramická
Rozteč podnože: ø 65 cm
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - větší stůl: ø 158 cm
Rozměr desky - menší stůl: ø 140 cm

Zajíma Vás Soho Keramik - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty