Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Skorpio Wood - CATTELAN ITALIA

Skorpio Wood - CATTELAN ITALIA

Atypický jídelní stůl s originálními prvky a prémiovou charakteristikou. Za designovým návrhem stojí Andrea Lucatella, díky kterému můžete vsadit na dřevěný jídelní stůl jako nestárnoucí kus nábytku, který bude navždy in!

Jídelní stoly Skorpio jsou tak jako tak vždy originálem. Dřevo, které je získáváno ekologickým a co nejudržitelnějším způsobem, na těchto modelech exceluje jako prémiový materiál a nabízí hned několik možností, jak tento designový stůl pojmout. Základní půdorys desky stolu je buďto čtvercový, či obdélníkový. Druhý zmíněný pak může být základním pravoúhlým tvarem (typ A, viz nákres), nebo mít nepravidelné hrany (typ S), či díky zakulaceným rohům (typ B/typ C) připomínat velice moderní oválné jídelní stoly. 

Několik velikostí zajišťuje, aby se stal Skorpio tou pravou dominantou moderního obývacího prostoru, či vynikl jako kuchyňský stůl, u kterého je radost posedět. Cattelan Italia, jeden z nejlepších výrobců nábytku na světě, si vždy zakládal na prémiových kombinacích a s řadou dřevěných stolů Skorpio tomu není jinak: Důraz je kladen kromě precizního zpracování na detail - v tomto případě možnost zkosení hrany desky stolu. Dřevěná deska v barvě dle vašeho výběru může mít hrany zkosené směrem nahoru, což vytváří "lehký" dojem z celého stolu a dostupný je tento typ A v materiálu ořech nebo jako světlý či tmavý dubový stůl. Jako typ S září Skorpio s nepravidelnou hranou. Ta je neuvěřitelně působivá, dostupná je v možnosti ořech nebo dub a její záměrně nerovná linie hrany stolu skvěle zdůrazňuje organické tvary a přirozené proporce stolu z masivu. Typ B je elegantní variantou jako světlý dub či tmavý pálený dub s hranami zkosenými zespodu a typ C je designová záležitost par excellence - jedna možnost je světlé ořechové sřevo s kolem dokola lakovanou černou hranou stolu, druhou možností je černý matný jilm s profilem lakovaným bronzovým tónem. 
Provedení "Masterwood", patentovaný design pro ty, kteří se spokojí jen s tím nejlepším: Horní deska ve tvaru člunku z ořechu, nebo z páleného dubu, vyrobena z diagonálních dřevěných desek různých velikostí. Šikmé a zaoblené rohy a povrch extra příjemný na dotyk. 

Designová podstava v originálním tvaru je třešinkou na dortu, samozřejmě ale také významným charakteristickým prvkem tohoto stolu, v 7 barevných možnostech. Kvalitní materiály, povrchy a vzory jsou pečlivě promyšleny tak, aby k sobě seděly navzájem a vy jste si tak mohli nakonfirugovat jídelní stůl snů. 

Zajíma Vás Skorpio Wood - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 74 cm / 75 cm / 76 cm dle modelu
Materiál desky: ořech / dub / pálený dub / jilm
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - menší obdélníkové: 200 cm x 100 cm / 240 cm x 120 cm
Rozměr desky - čtvercový půdorys: 160 cm x 160 cm
Rozměr desky - střední obdélníkový: 300 cm x 120 cm /
Rozměr desky - menší stoly, oblé hrany: 180 cm x 105 cm / 200 cm x 120 cm / 200 cm x 120 cm
Rozměr desky - větší stoly, oblé hrany: 250 cm x 128 cm / 300 cm x 128 cm
Rozteč konzole - delší strana: 70 cm / 72 cm / 104 cm dle modelu

Zajíma Vás Skorpio Wood - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty