Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Skorpio Round Ker Wood - CATTELAN ITALIA

Skorpio Round Ker Wood - CATTELAN ITALIA

Kulatý jídelní stůl spojující několik designových prvků naráz, aby vytvořil působivou dominantu moderního obývacího pokoje či jídelny. Paolo Cattelan a Andrea Lucatello si dali s designem záležet: Jedná se o jeden z nejzajímavějších jídelních stolů z nabídky Cattelan Italia.

Tento originální kus nábytku rozšiřuje kolekci stolů Skorpio o kulatý stůl, který dává zajímavé ocelové konzoli vyniknout v menší variantě a její geometrické linky nechává vyniknout v trochu jiném světle - a to doslova. Podstava tak trochu připomíná malé a sofistikované sochařské dílo a vy se můžete těšit z hry světel a stínů, které vytváří. Konzole je lakovaná kvalitními epoxidovými prášky a Cattelan Italia ji nabízí v sedmi barevných obměnách. Výběr nepodceňte, konzole je velmi výrazná a její příjemnou asymetrii budete mít často na očích.

Deska designového jídelního stolu je vždy kombinací kvalitního dřeva (světlý a přirozený ořech, nebo elegantní tmavý pálený dub) a keramického středu (na výběr je 11 úchvatých přírodních vzorů). Můžete nechat prostor své kreativitě a tento designový skvost si nakonfigurovat tak, aby sedl do vašeho interiéru jako ulitý. Verze "T" dokonce nabízí otočnou vnitřní keramickou část. Působivé!

Kulatá deska designového stolu je dostupná ve třech velikostech a výhodou je, že ať zvolíte jakoukoliv, opticky každý prostor zvětší a zve k příjemnému posezení. Navíc je variabilní, co se počtu míst týče. Ve dvou se u kulatého stolu večeří jako na zámku, ale snadno snese i větší neformální společnost. 

Zajíma Vás Skorpio Round Ker Wood - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: ořech / pálený dub
Rozteč podnože: 63 cm / 70 cm dle modelu
Materiál konzole: lakovaná ocel
Tloušťka desky: 4 cm
Rozměr desky - menší stůl: ø 160 cm
Rozměr desky - střední stůl: ø 180 cm
Rozměr desky - velký stůl: ø 220 cm

Zajíma Vás Skorpio Round Ker Wood - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty