Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Roger Keramik  - CATTELAN ITALIA

Roger Keramik - CATTELAN ITALIA

Malý jídelní stůl vysoké designové hodnoty. Paolo Cattelan jej navrhl pro menší interiéry, které ale skýtají velký potenciál. Vychází z představy, že ani tam, kde vás limitují metry čtvereční, není důvod pro odbývání.

Ba naopak, západní trendy mluví jasně. Například ve francouzských či britských větších městech byl vždy každý kousek místa na slunci ceněn zlatem a móda tzv. "studios" nás mnohé naučila o luxusních malých bytech, které jsou stále častější i u nás. Designový jídelní stůl Roger Keramik je zástupcem přesně toho vybavení, o kterém je řeč - skvostná keramická povrchová úprava desky stolu a a výrazná geometrická podstava vyjadřují vztah ke krásnu bez ohledu na velikost. Vybavení malých prostor bývá nakonec kolikrát větší výzva, než těch rozlehlých a zlatým pravidlem interiérového designu je určit dva až tři dominantní prvky. Tento stolek rozhodně může být jedním z nich. Zvolte si z titanově šedé či černé konzole a tří luxusních vzorů úpravy Marmi na vrchní desce. 

TIP CARELLI: Prémiový kulatý jídelní stůl oceníte nejen v malých bytech, ale i v moderníchřešeních tiny houses, Airbnb bytů či v glampingových komerčních projektech.

Zajíma Vás Roger Keramik - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 74 cm
Rozměr desky - větší stůl: ø 118 cm
Rozměr desky - menší stůl: ø 100 cm
Materiál - deska: keramická
Materiál nohy: lakovaná ocel

Zajíma Vás Roger Keramik - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty