Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Premier Wood  - CATTELAN ITALIA

Premier Wood - CATTELAN ITALIA

Tento moderní jídelní stůl s dotykem nadčasové krásy dřeva navrhl Andrea Lucatello a jedná se o model, který vzdává hold dřevu jako jednomu z nejoblíbenějších materiálů vůbec.

Luxusní jídelní stůl Premier je oslavou pohostinnosti a všeho, co můžete chtít sdílet se svou rodinou či přáteli a jako designový nábytek zanechává i významný estetický dojem: Velkorysá deska stolu (menší model měří na délku dva metry a ten největší tři) pyšně ukazuje reliéf dřeva ořechu, páleného dubu, nebo klasického světlého dubu. Ve všech třech variantách je dřevo originálním přírodním otiskem ve vašem domově a nepravidelně broušené hrany dodávají tomuto luxusnímu jídelnímu stolu nádech organické krásy a svěží nepravidelnosti. 
Dřevěná deska dle vašeho výběru spočívá na originální geometrické konzoli z oceli lakované epoxidovými prášky. Harmonické linie můžete nechat zazářit v jednom ze čtyř elegantních kovových tónů dle vaší estetické preference. 
TIP: Dokonale dekadentně vypadá verze tmavé desky stolu z páleného dubu v kombinaci s černou konzolí. Jde o výrazný kus, který se snadno spřátelí s industriálně laděným interiérem, vynikne ale skvěle i na přírodních parketách, neboť jeho tmavá deska nebude o pozornost soutěžit se vzorem podlahy. 


Zajíma Vás Premier Wood - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: ořech / dub
Rozteč podnože: 121 cm / 158 cm dle modelu
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - menší stůl: 200 cm x 100 cm
Rozměr desky - střední stůl: 240 cm x 120 cm
Rozměr desky - velký stůl: 300 cm x 120 cm

Zajíma Vás Premier Wood - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty