Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Planer Wood - CATTELAN ITALIA

Planer Wood - CATTELAN ITALIA

Dřevěný jídelní stůl? Planer Wood je nejen to. Je to designový nábytek, který obrací vztah mezi horizontálními a vertikálními liniemi a jakýkoliv interiér pozvedne o třídu výš díky použití prémiových materiálů a fascinujících povrchů.

Stůl z masivu oplývá kouzlem, které nelze ničím jiným na světě napodobit. Pokud patříte mezi příznivce tradičního vybavení v luxusním pojetí, tento model by mohl být vaším šálkem kávy. Když je řeč o tomto oblíbeném nápoji, moderní jídelní stůl Planer Wood si můžete vybrat v barvě páleného dubu, navlas se podobajícímu barvě čerstvě uvařené kávy. Může to ale být i tradiční příznačná barva dřeva ve své nejčistší podobě - v barvě ořechového dřeva. Anebo matně černé jilmové dřevo? Deska jídelního stolu se přizpůsobí i svým tvarem vašim požadavkům. Vychází z designu Paola Cattelana, který jej navrhl jako oválný jídelní stůl, či stůl se zaoblenými rohy, chcete-li. Tento půdorys představuje vysoce moderní alternativu klasickým geometrickým liniím a dodává prostoru na zajímavosti i na přívětivých zakulacených tvarech, kterých bývá v interiéru spíše méně.

Je dostupný v několika verzích a velikostech a rádi bychom zmínili exkluzivní variantu Masterwood. Tento patentovaný design vystupuje z řad všech ostatních jídelních stolů a je typický diagonálně skládanými masivními deskami a zaoblenými hranami jídelního stolu. Jen těžko se hledá stůl do jídelny, jenž by vyjadřoval vyšší estetickou jakost.

 

Zajíma Vás Planer Wood - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm / 76 cm
Materiál desky: ořech / jilm / pálený dub
Materiál podnože: lakovaná ocel
Rozteč podnože: 92 cm / 105 cm / 165 cm dle velikosti
Rozměr desky - střední stůl: 128 cm x 250 cm
Rozměr desky - menší stůl I.: 120 cm x 200 cm
Rozměr desky - menší stůl II.: 105 cm x 180 cm
Rozměr desky - velký stůl: 128 cm x 300 cm

Zajíma Vás Planer Wood - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty