Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Planer Keramik - CATTELAN ITALIA

Planer Keramik - CATTELAN ITALIA

Luxusní jídelní stůl s keramickým povrchem a výraznou, měkce tvarovanou ocelovou konzolí. Navrhl jej Paolo Cattelan, talentovaný pokračovatel italské rodinné společnosti Cattelan Italia.

Keramický jídelní stůl se vyznačuje svými mimořádnými vlastnostmi: Je hygienický, odolává případnému mechanickému poškození a je příjemně tvrdý. Skoro bychom zapomněli dodat, že je také exkluzivní, co se vizuálního vjemu týká. Cattelan Italia, zakládající si mimo jiné na inovativních technologiích, vyvinula tento vzácný povrch Marmi, aby sloužil a zdobil vaši moderní jídelnu po dlouhé roky. 

Designový jídelní stůl Planer Keramik sestává z kvalitní a bytelné ocelové konstrukce, která je oproti jiným návrhům této značky organičtěji tvarovaná a připomíná hladký povrch dřeva. Jedná se ovšem o kov lakovaný epoxidovými prášky, které zajišťují dlouhotrvající odolnost vůči poškrábání či korozi. Nápaditá konzole může mít 6 různých barev dle vaší preference. Vybírat můžete z tmavých tónů přiznávájících klasickou kovovou strukturu a pokud byste si přáli něco extra, rozhodně věnujte pozornost dvěma speciálním kovovým tónům Brushed Bronze a Brushed Grey. Jedná se o zvláštní a velice ojedinělý povrch: Tak trochu připomíná broušené dřevo, ale svými diagonálními liniemi si zachovává příjemý chlad a finiš oceli. 

Svrchní deska tohoto jídelního stolu je další možností, jak vyjádřit vaše estetické cítění: Celkem 14 vybraných zabarvení zaručí, že se Planer Keramik stane moderním jídelním stolem s nádechem opravdového luxusu. Rozhodněte se, zda bude váš stůl matný či lesklý, tmavý, nebo světlý. Poté již jen promyslete velikost a tvar a voilá - právě jste se stali návrháři vlastních luxusních interiérů!

TIP: Tento model umožňuje čistou konfiguraci dle vašich představ. Pokud inklinujete ke světlejším variantám, zkuste si představit například konzoli varianty Brushed Bronze v kombinaci se světlou deskou Matt Golden Calcatta. Něžná kombinace, která oslavuje střízlivé teplé zlatavé tóny. Máte-li temnější představy, doporučujeme třeba kombinaci titanově šedé konzole a odstínu desky Glossy Sahara Noir. Pokud si chcete všechny možnosti prohlédnout na vlastní oči, navštivte náš pražský showroom. 

Zajíma Vás Planer Keramik - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: keramická
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - velký stůl obdélníkový: 120 cm x 240 cm / 120 cm x 300 cm
Rozměr desky - extra velký stůl, oblé hrany: 138 cm x 320 cm
Rozteč konzole: 73 cm / 92 cm / 105 cm / 165 cm dle velikosti
Rozměr desky - malý stůl čtverec: 158 cm x 158 cm
Rozměr desky - malý stůl obdélník: 100 cm x 200 / 106 cm x 200 cm
Rozměr desky - malý stůl obdélník, oblé rohy: 120 cm x 200 cm
Rozměr desky - velký stůl obdélník, oblé rohy: 120 cm x 240 cm / 120 cm x 300 cm

Zajíma Vás Planer Keramik - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty