Offcanvas top
Rohová sedací souprava Calia Italia Gemini

Rohová sedací souprava Calia Italia Gemini

Látková sedací souprava s polohováním

Představujeme vám sedací soupravu Gemini od značky Calia Italia. Tento moderní a elegantní kus nábytku je vytvořen pod taktovkou renomovaného designéra Bernarda Massona, aby vám poskytl nejen pohodlí, ale také stylový prvek do vašeho domova.

Gemini disponuje pevnou konstrukcí z borovicového dřeva, vícevrstvého dřeva a překližky, které jsou pokryty polyuretanovou pěnou. Tento design zajišťuje vytrvalost a stabilitu, zatímco pružinový systém s elastickými popruhy dodává optimální podporu pro vaše tělo.

Tato sedací souprava je vybavena sedacími polštáři a opěrkami, které jsou vyplněny ekologickou polyuretanovou pěnou a potaženy 100% polyesterovým polstrováním. To přináší komfort a měkkost pro každé sezení. Dokonce i područky mají vnitřní výplň z ekologické polyuretanové pěny s polyesterovým polstrováním, což přidává další pohodlí.

Gemini je vybavena funkcemi, které zvyšují váš komfort. Verze s nastavitelnými opěrkami hlavy disponuje elektricky ovládanými zdvihacími opěrkami hlavy a mechanismy pro elektrické sklápění. Tyto funkce můžete ovládat pomocí dotykového panelu umístěného pod opěrkami. Při rozložení do relaxační polohy dosahuje hloubka sedáku 146 cm. Výška sedačky se zvednutými opěrkami hlavy je 91 cm.

Standardní nožky jsou vyrobeny z kovu s matně černým povrchem a mají výšku 14 cm.

Sedací souprava Gemini od Calia Italia představuje spojení kvality, designu a pohodlí. Přinesete si tak do svého interiéru luxusní a funkční kus nábytku, který oceníte každý den při odpočinku a relaxaci.

 

Zajíma Vás Rohová sedací souprava Calia Italia Gemini?

Specifikace:

rozměry: 316x245 cm
výška: 91 cm
Hloubka sedáku: 57 cm
Výška sedáku: 44 cm
Výška kovových nožiček: 14 cm

Zajíma Vás Rohová sedací souprava Calia Italia Gemini?

Podobné produkty