Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Lovy - Bonaldo

Lovy - Bonaldo

Moderní minimalistická sedací souprava od značky Bonaldo.

Vítejte ve světě Lovy - pevné pohovky s neuvěřitelně neobvyklou siluetou, která vás okouzlí na první pohled. Její polo oválný tvar je zárukou jedinečnosti a přináší do vašeho prostoru zcela nový rozměr. Lovy je více než jen pohovka, je to základní kámen konverzace a interakce. A opěradlo s dvojí výškou? Vytváří optický pohyb a dodává celému designu zvláštní dynamiku.

Když hledáte pohovku pro smluvní prostředí nebo toužíte po jedinečném kousku, který stojí za umístěním uprostřed místnosti, Lovy je ideální volbou. V modulárním provedení se stává skutečně flexibilní a přizpůsobivou. Díky různým prvkům máte možnost si ji přizpůsobit vašemu prostoru a vytvořit tak dokonalé uspořádání.

Lovy je pohovka s nekonečnými možnostmi. Její tělo je čalouněné odnímatelnou látkou, což znamená, že můžete vytvořit vlastní kombinace a přizpůsobit ji vašemu vkusu a stylu. A co kovová podnož? Ta je k dispozici v široké škále barev a povrchových úprav, abyste si mohli vybrat ten, který nejlépe vyjadřuje vaši osobnost.

Lovy je pohovka, která zaznamenala obrovský úspěch, a proto jsme se rozhodli rozšířit kolekci. Představujeme vám Lovy hi s rovným, vysokým opěradlem, Lovy low s rovným, nízkým opěradlem, Lovy ego s prošívaným opěradlem a Lovy křesla s vysokým nebo nízkým opěradlem. Tyto nové a odlišné modulární prvky umožňují Lovy přizpůsobit se jakémukoli prostoru a vytvářet jedinečná a individuální řešení, která odpovídají vaší estetice a potřebám.

Připravte se na vzrušující cestu do světa Lovy a objevte nekonečné možnosti, které vám tato pohovka nabízí. Buďte odvážní, buďte kreativní a vytvořte si prostor, který je skutečně jedinečný a originální.

Zajíma Vás Lovy - Bonaldo?

Specifikace:

rozměry dle technického listu
Výška sedáku (mm) 410
Hloubka (mm) 1090
Výška područek (mm) 630
Výška nožiček (mm) 190
Celková výška (mm) 960/820

Zajíma Vás Lovy - Bonaldo?

Podobné produkty