Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Paraiso - Bonaldo

Paraiso - Bonaldo

Moderní minimalistická sedací souprava od značky Bonaldo.

Paraiso je klasickým představitelem pohovky s jednoduchým, nezbytným a elegantním vkusem. Jeho vyvážené objemy umožňují snadné začlenění do nejrůznějších prostředí, velikostí a stylů a díky tomu využívá prostory tím nejlepším možným způsobem. Paraiso je skutečným symbolem flexibilitu s mnoha možnostmi modulárního uspořádání. Ať už preferujete lineární pohovku, chaise longue nebo rohovou sedací soupravu, Paraiso vám poskytne ideální řešení. A abyste mohli ještě více přizpůsobit pohovku svým potřebám, nabízíme také pohodlné pufy, které přinášejí další vrstvu komfortu a uspokojí různé vkusy a potřeby.

Nejenom styl, ale také pohodlí je v popředí při vývoji Paraiso. Věnovali jsme zvláštní pozornost nejenom vnějšku, ale i vnitřní části pohovky. Můžete si vybrat mezi nožkami z lakovaného kovu nebo nerezové oceli, které dokreslují celkový dojem a estetickou hodnotu pohovky. Ať už se rozhodnete pro čalounění v látce nebo kůži, Paraiso je vyjádřen v mnoha podobách a barvách, včetně exkluzivní čalouněné kůže Capri, která dotváří jeho luxusní vzhled.

Vytvořte si prostor, který vyjadřuje vaše jedinečného stylu a splňuje vaše nároky na pohodlí. Paraiso je tu, aby vám poskytl dokonalé spojení estetiky a komfortu. S tímto mistrem mezi pohovkami získáte nejenom nádherný design, ale také funkčnost a možnost individuálního přizpůsobení.

Zajíma Vás Paraiso - Bonaldo?

Specifikace:

rozměry dle technického listu
Výška sedáku (mm) 400
Hloubka (mm) 1000
Výška područek (mm) 650
Výška nožiček (mm) 170
Celková výška (mm) 870

Zajíma Vás Paraiso - Bonaldo?

Podobné produkty