Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Basket - Bonaldo

Basket - Bonaldo

Moderní designová postel od značky Bonaldo.

Tyto manželské postele jsou navrženy tak, aby splňovaly Vaše nejnáročnější představy o dokonalému spánku. S měkkými liniemi, které dokonale obepínají Vaše tělo a velkými tvary, které dávají pocit svobody, budete se cítit jako na obláčku. A to vše díky kvalitnímu potahu z látky, kůže nebo ekokůže, který je zcela odnímatelný pro snadnou údržbu.

V nabídce najdete mnoho variant designu, jako je Basket Plus, model s sofistikovanými záhyby na čele postele, nebo Basket High, který vás zaujme svým impozantním čelem a sofistikovaností objemů. Pokud hledáte něco s výraznějším tvarem, Basket Air je to pravé pro Vás. Ať už preferujete štíhlé nožky v lakovaném kovu nebo kovové nožičky a zdobené záševky, všechny varianty jsou k dispozici.

Navíc, Basket, Basket Plus a Basket High jsou k dispozici i v provedení "open", které nabízí praktickou jednotku pro uložení potahů, polštářů a všech dalších věcí, které potřebujete v ložnici. Takže neváhejte a vyberte si své vysněné košové lůžko, které splní Vaše nejtajnější sny o dokonalém spánku.

Zajíma Vás Basket - Bonaldo?

Specifikace:

Hloubka (mm) 2330/2380
Celková výška (mm) 960/1600/1010
Šířka (mm) 1850/1910/2110/2250/1700/1760/1960/2100

Zajíma Vás Basket - Bonaldo?

Podobné produkty