Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Giano Keramik - CATTELAN ITALIA

Giano Keramik - CATTELAN ITALIA

Moderní jídelní stůl, který vychází z návrhů designérského studia Manzoni e Tapinassi. Výhodou je široká nabídka tvarů jídelní desky a možností jeho využití.

Kulatý jídelní stůl, ale i oválný nebo klasický obdélníkový. Zvažte, po kterém toužíte, protože všechny vypadají báječně. Dodá vaší jídelně dotyk střízlivého minimalismu, zůstává však ikonickým a nadčasovým kusem nábytku. Ocelová základna je osobitá díky svému nepravidelnému vertikálnímu rozdělení a vynikne všude tam, kde si přejete vašemu interiéru vtisknout originální charakter. Tento designový jídelní stůl je dostupný ve třech velikostech, zejména ten největší je opravdu působivým kusem nábytku, volte nicméně dle vašich potřeb.

Hodí se jako stůl do kuchyně či jídelny a na výběr máte z několika možností luxusní povrchové úpravy Marmi. Každý z nich dodává tomuto produktu trochu jiné kouzlo – mramorové ornamenty poutají pozornost a svou noblesou prozáří každý pokoj. Stojná noha se nabízí v několika apartních kovových barvách, je vyrobena z lakované oceli, poskytuje perfektní stabilitu celému stolu a není náchylná ke korozi.

Pečlivě si promyslete, která verze stolu Giano je ta pravá – tento jídelní stůl se na desítky let stane vaším doprovodem u spousty dobrého jídla a dobrých rozhovorů.

NĚCO SKVĚLÉHO NAVÍC: Pro zajištění většího pohodlí je k dispozici otočný podnos Lazy Susan, který vám umožní ohromit a rozmazlovat vaše hosty s velkou elegancí a praktičností.

Zajíma Vás Giano Keramik - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 74 cm
Materiál desky: keramická
Rozteč podnože: ø 56 cm
Materiál konzole: lakovaná ocel
Rozměr desky - kulaté stoly: ø 140 cm / ø 158 cm
Rozměr desky - obdélníkové, oblé rohy: 120 cm x 200 cm / 120 cm x 240 cm
Rozměr desky - obdélníkové stoly: 100 cm x 200 cm / 106 cm x 200 cm

Zajíma Vás Giano Keramik - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty