Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Elvis Wood - CATTELAN ITALIA

Elvis Wood - CATTELAN ITALIA

Minimalistický jídelní stůl na jedné centrální noze. Přímočarý design (dílem Alberta Daneseho) doplňuje řadu designových jídelních stolů, které svým geometricky uspokojivým stylem vytvářejí luxusní interiér.

Jídelní stůl Elvis spojuje eleganci ocelové podstavy dostupné ve čtyřech vzhledných barevných tónech a dřevěné desky z dubového, bukového, či ořechového dřeva. Tento dřevěný jídelní stůl je perfektní volbou, pokud máte na vybavení svého obývacího prostoru vysoké estetické nároky a přejete si, aby byl moderní a komfortní zároveň. Nejsvětlejší variantou desky stolu je přírodní dubové dřevo - organická kresba dřeva se na něm vyjímá nejvýrazněji a pro svou odolnost je velmi oblíbené. Dubový jídelní stůl Elvis je dostupný i ve variantě pálený dub - černá elegantní deska vizuálně nekonkuruje ostatním vzorům v interiéru a co do znečištění vám toho v průběhu let odpustí nejvíce. Zlatou střední cestou je pak ořechové dřevo - jeho příjemný odstín dobře sedne do prostor zařízených v přírodních tónech a na pohled i dotyk je velmi příjemné. 

Tento menší jídelní stůl je dostupný ve dvou velikostech a Cattelan Italia jej nabízí i v modelu "S". Ten má záměrně nepravidelné oblé hrany stolu, které ještě podporují jeho organický ráz. Pohled na masiv dřeva se tak stává ještě autentičtější.

TIP: Relativně univerzální minimalistický návrh tohoto stolu umožňuje přidat na kreativitě cellkového ladění vaší jídelny či kuchyně - snadno snese kombinování s originálními jídelními židlemi a dalšími dekorativními prvky. 

Zajíma Vás Elvis Wood - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: ořech / dub / pálený dub
Rozteč podnože: 90 cm x 70 cm
Tloušťka desky: 4 cm
Rozměr desky - větší stůl: 90 cm x 160 cm
Rozměr desky - menší stůl: 80 cm x 140 cm
Materiál nohy: nerezová ocel

Zajíma Vás Elvis Wood - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty