Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Elvis Keramik - CATTELAN ITALIA

Elvis Keramik - CATTELAN ITALIA

Moderní jídelní stůl navržený Alberto Danesem. Jednoduchý stejně, jako efektní. Jídelní stůl s mramorovou deskou různých barev a velikostí se stane originálním a zapamatovatelným prvkem i v menších prostorách.

Keramický jídelní stůl si zamilujete, pokud je vašemu srdci blízký vkusný italský nábytek. Společnost Cattelan Italia vyvinula povrchovou úpravu Marmi, abyste svému domovu, kanceláři, či komerčnímu projektu mohli vdechnout styl. A to i tam, kde vás limituje prostor. Tento menší designový stůl s centrální ocelovou nohou (dostupná ve čtyřech apartních barvách) vyniká potenciálem, které mu propůjčuje 6 povrchových úprav: Můžete si vybrat, zda chcete matný či lesklý stůl a zvolit si z přírodou inspirovaných vzorů. Barevná varianta Alabastro je jedna z nejoblíbenějších, ale i ostatní mají co nabídnout.

Keramická jídelní deska je in - právem. Je vysoce hygienická a snadno se čistí, tvrdá a odolná proti poničení, zároveň ale velmi příjemná při kontaktu s kůží, protože nestudí. A abychom nezapomněli - je nádherná!

 

Zajíma Vás Elvis Keramik - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: keramická
Rozteč podnože: 70 cm x 90 cm
Rozměr desky - větší stůl: 80 cm x 160 cm
Rozměr desky - menší stůl: 80 cm x 120 cm
Rozměr desky - střední stůl: 80 cm x 140 cm
Materiál nohy: lakovaná ocel

Zajíma Vás Elvis Keramik - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty