Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Duffy Keramik Drive - CATTELAN ITALIA

Duffy Keramik Drive - CATTELAN ITALIA

Rozkládací jídelní stůl Duffy Keramik Drive je sofistikovaný kus nábytku, který nelze přehlédnout. Jeho originální design je navržen designérem Albertem Danesem známým pro svou zálibu v minimalismu a kontrastních prvcích.

Luxusní jídelní stůl Duffy Keramik Drive se hodí k umístění do jídelny či větší kuchyně. Jeho dominantní designová centrální noha z lakované oceli poskytuje extra prostor pro nohy. Tomuto modelu dávají naši zákazníci hned dvojitou hvězdičku za praktičnost: Rozkládací jídelní stůl oceníte v případě nečekané návštěvy. Keramický povrch je odolný, ale příjemný na kontakt s kůží a skvěle se udržuje v čistotě.
Italský výrobce designového nábytku Cattelan Italia si obzvláště zakládá na výrobě kvalitních designových stolů a tento kus sluší zejména minimalisticky laděným prostorům. 
V základním, složeném stavu má stůl obdělníkový půdorys a po jednoduchém, intuitivním rozložení jsou jeho hrany mírně zaoblené. Pokud se rozhodnete pro keramickou desku, je možné zvolit různé odstíny od jemných světlých tónů, až po dekadentně luxusní tmavou desku. Je dostupný v několika velikostech a usadí se u něj až 10 hostů. 

Nosná konzole je vyrobena z kvalitní lakované oceli a rovněž velmi dobře odolává opotřebení. Ideální volba pro divoké domácnosti!

Zajíma Vás Duffy Keramik Drive - CATTELAN ITALIA?

Specifikace:

výška: 75 cm
Materiál desky: keramická
Materiál podnože: lakovaná ocel
Rozměr desky - větší stůl: 140/217 x 90 cm
Rozměr desky - menší stůl: 140 cm / 217 cm x 90 cm
Rozměr desky - větší stůl: 140 cm / 217 cm x 90 cm
Rozteč podnože - delší strana: 90 cm

Zajíma Vás Duffy Keramik Drive - CATTELAN ITALIA?

Podobné produkty