Offcanvas top
Kožená rohová sedací souprava Carelli 32788 pravý roh

Kožená rohová sedací souprava Carelli 32788 pravý roh

140 000 Kč 112 000 Kč

Hnědá kožená rohová sedací souprava.

Luxusní kožená rohová sedací souprava, která nabízí dokonalou kombinaci moderního a klasického designu a maximálního pohodlí. Tento model je vyroben z kvalitního koženého materiálu, který zaručuje nejen vysokou kvalitu a odolnost, ale také elegantní vzhled. Tento model je vyroben z kvalitního přírodní kůže v krásné hnědé barvě, která dodává této sedací soupravě jedinečnou teplou a příjemnou atmosféru.

Sedačka disponuje širokým a pohodlným sedákem, který poskytuje dostatek místa pro relaxaci a odpočinek. Příjemně měkké polstrování navíc dodává pocit dokonalého komfortu. Designové prvky v podobě elegantních kovových nožek a stylového prošívání dodávají této sedací soupravě jedinečný styl a přitažlivost.

Carelli 32788 je rohová sedací souprava, která je ideální pro prostorné obývací pokoje a salóny. Vysoká kvalita zpracování a precizní detaily zaručují, že tato sedací souprava bude krásně vypadat a plnit svou funkci po mnoho let. Vyberte si tuto koženou sedací soupravu a užijte si luxusní pohodlí a designovou eleganci ve vašem domově.

Zajíma Vás Kožená rohová sedací souprava Carelli 32788 pravý roh?

Specifikace:

hloubka: 93 cm
Rozměr: 283x159 cm
Výška sedáku: 47 cm
Ceková výška: 86 cm

Zajíma Vás Kožená rohová sedací souprava Carelli 32788 pravý roh?

Podobné produkty