Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Display - ALF DAFRÈ

Display - ALF DAFRÈ

Vestavěná skřín přizpůsobená vašim nejodvážnějším představám o dokonale uspořádaném šatníku. Návrh Enrica Cesany kombinuje poctivě zvládnuté řemeslo propisující se do nejmenších detailů a celkový moderní přístup k tomu, jak má vypadat šatna na míru.

Prosklenými posuvnými nebo pantovými dvěřmi poskytuje prostor otevřeného i skrytého luxusu zároveň. Model Display je vestavěnou skříní na míru nejen co se rozměrů týče, ale především nabízí možnost přizpůsobení jak vnitřních částí, tak jejích vnějších atributů. Vnější část je připravena nést charakteristické rysy vašeho vkusu - dostupné jsou různé barvy rámů i skla. Vnitřní police vestavěné skříně budou vypadat přesně tak, jak vypadají ve vašich představách. Využijete spíše vysoké police, nebo více polic blízko sebe? Společnost Alf DaFrè je proslulá rovněž širokou nabídkou chytrého vnitřního vybavení, jako jsou pořadače, organizéry, zásuvky na doplňky a všechny rovněž konfigurovatelné. 

Display je zajímavý, neobvyklý typ, který se výborně hodí jako vestavěné skříně do ložnice, která je obvykle vnímána jako vysoce soukromý prostor, kde si snadno můžeme dopřát otevřený prostor skříně. Lze ji ale samozřejmě kombinovat i s uzavřenými částmi a vytvářet promyšlené šatní systémy, které nás nepřestanou překvapovat svou praktičností a úložným prostorem, který tak získáte. 

CARELLI TIP: Prosklená skříň je zároveň nápadným dekorativním prvkem designového interiéru. Dotváří čistý a harmonický dojem, který můžete ještě podpořit vhodnou volbou povrchových úprav, výběrem detailů a vnitřním osvětlením. 

Zajíma Vás Display - ALF DAFRÈ?

Specifikace:

Celkové rozměry na míru
Výška pantové verze (mm) 2263; 2391; 2551
Výška posuvné verze (mm) 2263; 2391; 2551
Šíře dveří pantové verze (mm) 463; 540; 952; 1106
Šíře dveří posuvné verze (mm) 952; 1106
Barevné provedení dle katalogu

Zajíma Vás Display - ALF DAFRÈ?

Podobné produkty