Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Quadra - ALF DAFRÈ

Quadra - ALF DAFRÈ

Luxusní šatní skříň na míru Quadra se vyznačuje řešením kombinujícím posuvné dvěře se silným okrajem, který obklopuje středový panel v kontrastním provedení.

Posuvné skříně navržené Enricem Cesanou jsou vyobeny z nejmodernějších materiálů a jejich devízou je odolnost: Testovány jsou na více než 80 000 otevření a zavření a rovněž jejich estetické provedení vás nadchne. Kombinace vnějšího dekorativního rámu a vnitřního panelu nabízí stovky možností, u kterých lze experimentovat s texturami, barevnými tóny i materiály. Matné i lesklé povrchy, dekor dřeva v těch nejkrásnějších barevných nuancích, ale i různě tónované sklo nebo kůže. 

Skříně na míru jsou řešením pro různé části vašeho domova, které umožní zcela využít každý centimetr čtvereční. Rovněž vnitřní uspořádání vestavěné skříně má dechberoucí možnosti - jak by se vám líbil například vnitřek sříně v tmavém dřevěkontrastující s vnějšími neutrálními barvami? Praktické provedení vnitřku je pak čistě na vašich potřebách. Alf DaFrè nabízí dokonalá řešení polic, šuplíků, vnitřích držáků, organizérů a přihrádek. 

Díky modelům vestavných skříní, jako je Quadra, do svého šatníku můžete přinést dokonalý řád a získat extra úložný prostor navíc. 

Zajíma Vás Quadra - ALF DAFRÈ?

Specifikace:

Celkové rozměry na míru
Výška posuvné verze (mm) 2263; 2391; 2551
Šíře dveří posuvné verze (mm) 952; 1106; 1440
Barevné provedení dle katalogu

Zajíma Vás Quadra - ALF DAFRÈ?

Podobné produkty