Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Split - ALF DAFRÈ

Split - ALF DAFRÈ

Vestavěné skříně do předsíně, ložnice, či obývacího pokoje v luxusním provedení jak zevnitř, tak zvenčí. Designér Enrico Cesana je navrhl jako způsob, jak obohatit interiér o přírodní akcenty vzácného dřeva, ale i desítek matných či leských barevných tónů.

Vestavěná šatní skříň zároveň zůstává způsobem, jak pracovat s cenným prostorem a využít jej na maximum. Vnitřní řešení šatních systémů Alf DaFrè se vyznačují mnoha unikátními možnostmi, jak ukládat všechny kusy vašeho šatníku, které si zaslouží speciální zacházení. Je jen na vás, jak využijete prostor vašich skříní: Šuplíky, extra vysoké police, organizéry pro ukládání doplňků, nebo výsadní postavení vašich obleků a kabátů tak, aby byly uloženy s nejvyšší možnou péčí. 

Luxusní vestavěné skříně unikátní italské výroby vnesou do každodenního života přepych, který oceníte jak v celkovém dojmu, tak při pohledu na ty nejmenší detaily. I vnitřní uspořádání vestavěné skříně včetně barev a povrchů si můžete přizpůsobit svému estetickému citu. Model Split je oblíbeným řešením pro rozsáhlé prostory stejně, jako pro ty menší. Variabilní řešení par excellence, to je Split. 

CARELLI TIP: Posuvné dveře, nebo pantové? Poraďte se s námi, rádi vám pomůžeme nalézt to nejvhodnější řešení. 

Zajíma Vás Split - ALF DAFRÈ?

Specifikace:

Celkové rozměry na míru
Výška pantové verze (mm) 2263; 2391; 2551; 2903
Výška posuvné verze (mm) 2263; 2391; 2551
Šíře dveří pantové verze (mm) 463; 540; 952; 1106
Šíře dveří posuvné verze (mm) 752; 952; 1106
Barevné provedení dle katalogu

Zajíma Vás Split - ALF DAFRÈ?

Podobné produkty