Offcanvas top
Premium Design od věhlasných návrhářů, konstrukce z prvotřídních materiálů, prémiové potahy a vysoká variabilita.
Even - ALF DAFRÈ

Even - ALF DAFRÈ

Vestavěné skříně Even dle návrhu Enrica Cesana jsou minimalistickou, avšak velice luxusní záležitostí. Mnoho způsobů vnějších úprav i vnitřních částí vám poskytne dokonale funkční úložný systém.

Vestavné skříně na míru jsou stále žádanějším artiklem, který se společnosti AlfDaFrè daří opravdu excelentně. Tento konkrétní model umožňuje personalizaci do těch nejmenších detailů: Váš skříňový systém se, samozřejmě, přizpůsobí rozměry, ale předmětem vaší volby budou také šířky dveří, rozměry polic a vnitřek vestavěné skříně jako takový. Nepředstavujte si ale čtyři základní poličky a rozpěrnou tyč. Even se stane působivou součástí vaší přesíně, ložnice, ale klidně i obývacího pokoje. Nezapomeňte, že vás co do návrhu téměř nic neomezuje. 

Oblíbeným způsobem využití jsou například vyšší, nižší, nebo záměrně vynechané části šatních systémů, které mohou sloužit v podstatě jako komoda, základ pro psací stůl, místo na stěně pro televizi, nebo sedací plocha. Moderní vestavěná skříň Even se přizpůsobi do detailu: Úchytky, posuvné či pantové dveře a působivé množství povrchů a barev. Co třeba eukalyptové dřevo? 

 

Zajíma Vás Even - ALF DAFRÈ?

Specifikace:

Celkové rozměry na míru
Výška pantové verze (mm) 1943; 2295; 2551; 2903
Výška posuvné verze (mm) 1943; 2295; 2550
Šíře dveří pantové verze (mm) 365; 465; 542; 752; 852; 952; 1106
Šíře dveří posuvné verze (mm) 752; 852; 952; 1106
Barevné provedení dle katalogu

Zajíma Vás Even - ALF DAFRÈ?

Podobné produkty