Offcanvas top
Designové kožené křeslo Gerrit

Designové kožené křeslo Gerrit

Velkorysé a útulné křeslo "Gerrit" je moderní interpretací klasického křesla na čtení, které je nové i známé zároveň. Vnitřní část křesla zdobí zpracování připomínající prošívání, které v návaznosti na sedák pokračuje i na podnožce. Tato podnožka svým lichoběžníkovým tvarem dokonale zapadá do geometrie křesla.

Tento výrpodejový kus je dostupný v krásné přírodní kůži Las Vegas v olivově zelné barvě. Las Vegas je zcela přírodní kůže o tloušťce 0,9-1,1 mm. Pochází z vybraných chovů skotu v Jižní Americe a vyznačuje se neobyčejnou elegancí díky přírodní povrchové úpravě na bázi vosku, která je navíc umocněna tzv. efektem "scratch". Škrábance lze odstranit třením kůže při zvýšené teplotě. Zvláštností výrobku je "použitý a starožitný" vzhled, který je viditelný ihned po prvním použití. Charakteristické prvky života zvířete, jako jsou zhojené jizvy, kousnutí hmyzem a značky, umocňují přirozený vzhled kůže. Různé tóny na téže kůži a skvrny způsobené procesem činění ještě více dokreslují vintage efekt Las Vegas.

Tipy pro čištění: kůži doporučujeme čistit pouze měkkým, suchým hadříkem. Chcete-li vyčistit agresivní skvrny - například od zmrzliny, kávy nebo kečupu - potřete skvrny a ihned odstraňte materiál suchým bavlněným hadříkem. Kůži nikdy nečistěte vodou s mýdlem nebo jinými čisticími prostředky, protože by to nenávratně poškodilo barvu a povrchovou úpravu.

Zajíma Vás Designové kožené křeslo Gerrit?

Specifikace:

Délka (mm) 800
Výška (mm) 1070
Výška sedáku (mm) 420
Hloubka (mm) 900
Hloubka sedáku (mm) 490

Zajíma Vás Designové kožené křeslo Gerrit?

Podobné produkty