Offcanvas top
Quality Plus Kvalitní sedací soupravy se širokým výběrem italských látek a kůží. Sedací soupravy s důvtipnými mechanismy.
Dafne - CALIA ITALIA

Dafne - CALIA ITALIA

Moderní rozkládací pohovka od italského výrobce Calia Italia

Pohovka Dafne s moderním designem a oblými liniemi, které mohou měnit vzhled, aniž by se podřizovaly kompromisům. Její jméno pochází ze jména nymfy, která se raději proměnila ve vavřínovou rostlinu, než aby podlehla nechtěné lásce. Je určena pro obytné prostory, kde nabídlne velmi pohodlné přivítání. Přes den je "Dafne" pohodlným místem, kde můžete trávit hodiny v dokonalé relaxaci, zatímco v noci se pohovka "Dafne" několika jednoduchými pohyby promění v útulné lůžko s pohodlnou 13 cm vysokou matrací. Matrace z ekologické polyuretanové pěny je ideální pro odpočinek. Ve větší verzi lůžka je nenápadná (s matrací 160 cm dosahuje délky 208 cm) a v relaxační verzi je vstřícná.

Designér: Daniele della Porta

Liborio Vincenzo Calia, zakladatel CALIA ITALIA, se narodil již v roce 1926. Již jako mladý začal navštěvovat řemeslnou dílnu, kde se naučil, jak dělat tesařské práce. V roce 1944, když mu bylo pouhých 18 let, zahájil vlastní podnikání a v roce 1965 začal výzkumný projekt, jehož výsledkem bylo navrhování a výroba jedinečného druhu produktů koncipovaných tak, aby se lidé cítili dobře - čalouněný nábytek. Od té doby společnost CALIA ITALIA vyrábí designový nábytek se smyslem pro detail, který se rozváží do více než 40 zemí po celém světě.

Zajíma Vás Dafne - CALIA ITALIA?

Specifikace:

Konstrukce překližka; kov
Šířka (mm) 1670 / 1870 / 2070
Délka (mm) 1060
Hloubka sedáku (mm) 600
Výška sedadla (mm) 460
Celková výška (mm) 840
Výplň pohovky paměťová pěna; polyester; polyuretan

Zajíma Vás Dafne - CALIA ITALIA?

Podobné produkty